samochód jaki
+5
kasinka
yanka
pomórka
Sara212
Julian78675
9 posters
Strona 1 z 1
samochód jaki
Cześć, ktoś z Was wie gdzie znajdę kogoś takiego jak importer aut z usa? Chciałem wziąć auto z usa ale nie wiem kto jest w stanie mi je przyprowadzić. Może znacie się na takich tematach i udzielicie mi jakichkolwiek informacji?
Julian78675- Młodzik
Re: samochód jaki
Wszystkim osobom zainteresowanym tematem mogę polecić ofertę na stronie https://www.uzywanejaknowe.pl/ford , na której znajdziecie ofertę salonu z najróżniejszymi, używanymi samochodami w atrakcyjnej cenie. Jeżeli jesteście zainteresowani ich ofertą, to wszelkie informacje znajdziecie na stronie.
Sara212- Forum ekspert starszy
Ja długo szukałam i ostatecznie się w MM cars Katowice zdecydowałam. Tam mają dobrą ofertę na samochody więc warto jak ktoś ma w pobliżu podjechać
pomórka- Forum ekspert starszy
Jeśli o mnie chodzi to bardzo mi się podoba samochód mojego pracodawcy czyli porsche taycan który kupił w salonie Porsche Centrum Sopot w specjalnym leasingu, auto jest piękne, jeździ jak marzenie i każdy chciałby takim jeździć
yanka- Czytacz biznesu
Na takie pytania to jest trochę ciężko odpowiedzieć ;p Bo każdy z nas lub tak naprawdę inne marki samochodów. Ale ciekawe ile osób w ogóle wie jak przygotować samochód na wiosnę, bo to tak naprawdę powinna być wiedza którą każdy z kierowców powinien takie rzeczy wiedzieć.
kasinka- Młodzik
W przypadku mojego starego samochodu zdecydowałem się skorzystać z oferty skup aut Bydgoszcz , ponieważ zaoferowali mi bardzo dobrą cenę, a wszelkie formalności załatwiliśmy w kilkanaście minut. Jest to skup samochodów, który działa praktycznie na terenie całego kraju.
Adrian77- Forum ekspert starszy
A czy ktoś z was może orientuje się , gdzie kupić mogę pokrowce na samochód daihatsu sirion ? Szukam od długiego czasu coś sprawdzonego, solidnego... Czy możecie mi zdradzić, gdzie mogę dostać coś naprawdę dobrego? Co za chwile mi się nie popsuje?
Dżess- Forum ekspert
Ja myślę że samochód z wypożyczalni jest dobrym rozwiązaniem jak nie stać Cię na nowe auto. Wypożyczalnia samochodów Warszawa ma bardzo atrakcyjne ceny i dogodne warunki, na przykład nie musisz wpłacać kaucji
misia- Czytacz biznesu
Bez względu na to, na jaki samochód się zdecydujesz - pamiętaj o dobrym akumulatorze. Z pomocą portalu https://autoako.pl/ bez najmniejszego problemu uda wybrać ci się odpowiedni produkt do swojego wozu.
andzia- Stały bywalec forum
Witam wszystkie osoby, które są zainteresowane tematem naszej rozmowy. Jeżeli posiadacie własną flotę, to zdecydowanie mogę Wam polecić sprawdzić stronę https://atrom.com.pl/ , na której znajdziecie ofertę urządzeń oraz produktów od firmy Atrom.
Sara212- Forum ekspert starszy
Strona 1 z 1