samochód jaki
+8
misia
Dżess
Adrian77
kasinka
yanka
pomórka
Sara212
Julian78675
12 posters
Strona 1 z 1
samochód jaki
Cześć, ktoś z Was wie gdzie znajdę kogoś takiego jak importer aut z usa? Chciałem wziąć auto z usa ale nie wiem kto jest w stanie mi je przyprowadzić. Może znacie się na takich tematach i udzielicie mi jakichkolwiek informacji?
Julian78675- Młodzik
Re: samochód jaki
Wszystkim osobom zainteresowanym tematem mogę polecić ofertę na stronie https://www.uzywanejaknowe.pl/ford , na której znajdziecie ofertę salonu z najróżniejszymi, używanymi samochodami w atrakcyjnej cenie. Jeżeli jesteście zainteresowani ich ofertą, to wszelkie informacje znajdziecie na stronie.
Sara212- Forum ekspert starszy
Ja długo szukałam i ostatecznie się w MM cars Katowice zdecydowałam. Tam mają dobrą ofertę na samochody więc warto jak ktoś ma w pobliżu podjechać
pomórka- Forum ekspert starszy
Jeśli o mnie chodzi to bardzo mi się podoba samochód mojego pracodawcy czyli porsche taycan który kupił w salonie Porsche Centrum Sopot w specjalnym leasingu, auto jest piękne, jeździ jak marzenie i każdy chciałby takim jeździć
yanka- Czytacz biznesu
Na takie pytania to jest trochę ciężko odpowiedzieć ;p Bo każdy z nas lub tak naprawdę inne marki samochodów. Ale ciekawe ile osób w ogóle wie jak przygotować samochód na wiosnę, bo to tak naprawdę powinna być wiedza którą każdy z kierowców powinien takie rzeczy wiedzieć.
kasinka- Młodzik
W przypadku mojego starego samochodu zdecydowałem się skorzystać z oferty skup aut Bydgoszcz , ponieważ zaoferowali mi bardzo dobrą cenę, a wszelkie formalności załatwiliśmy w kilkanaście minut. Jest to skup samochodów, który działa praktycznie na terenie całego kraju.
Adrian77- Forum ekspert starszy
A czy ktoś z was może orientuje się , gdzie kupić mogę pokrowce na samochód daihatsu sirion ? Szukam od długiego czasu coś sprawdzonego, solidnego... Czy możecie mi zdradzić, gdzie mogę dostać coś naprawdę dobrego? Co za chwile mi się nie popsuje?
Dżess- Forum ekspert
Ja myślę że samochód z wypożyczalni jest dobrym rozwiązaniem jak nie stać Cię na nowe auto. Wypożyczalnia samochodów Warszawa ma bardzo atrakcyjne ceny i dogodne warunki, na przykład nie musisz wpłacać kaucji
misia- Czytacz biznesu
Bez względu na to, na jaki samochód się zdecydujesz - pamiętaj o dobrym akumulatorze. Z pomocą portalu https://autoako.pl/ bez najmniejszego problemu uda wybrać ci się odpowiedni produkt do swojego wozu.
andzia- Forum ekspert
Witam wszystkie osoby, które są zainteresowane tematem naszej rozmowy. Jeżeli posiadacie własną flotę, to zdecydowanie mogę Wam polecić sprawdzić stronę https://atrom.com.pl/ , na której znajdziecie ofertę urządzeń oraz produktów od firmy Atrom.
Wszystko tez zalezy czego szukamy i na jakie potrzeby. Dla mnie uzywka to spoko opcja, bo potrzebuje auto zeby podjechac do sklepu i odebrac dzieci, ale np przyjaciolka prowadzi swoja firme i wiele czasu spedza w samochodzie, wiec zalezalo jej na bezpieczenstwie i komforcie jazdy, dlatego jak znalazla oferte w salonie Scandinavia Auto Volvocars na model xc40 za niecale 1000 zl miesiecznie to nawet sie nie zastanawiala, zwlaszcza, ze promocja jest ograniczona do do konca stycznia 2024
wizarka- Forum ekspert starszy
Jesteśmy w fazie poszukiwań nowych samochodów dla naszej firmy i zastanawiamy się, które modele najlepiej sprawdzą się w biznesowym zastosowaniu. Czy ktoś ma doświadczenie z konkretnymi modelami? Chętnie wysłuchamy Waszych opinii! Czy ktoś mógłby podzielić się informacjami na temat oferty https://grupalis.pl ?
małpek- Forum ekspert starszy
Chciałam Wam polecić prawdziwą perełkę dla miłośników marki Volvo. Ostatnio natrafiłam na blog https://volvocarkalisz.volvocars-partner.pl/blog/ To miejsce pełne fascynujących informacji na temat różnych modeli Volvo, najnowszych technologii oraz praktycznych porad dla kierowców. Blog ten nie tylko dostarcza rzetelnych informacji, ale również prezentuje świat marki Volvo w sposób interesujący i przystępny. Jeśli ktoś z Was jest w fazie poszukiwań informacji o Volvo, to zdecydowanie warto zajrzeć na ich blog.
małpek- Forum ekspert starszy
Jakie macie zdanie na temat samochodów elektrycznych?
Adwokat Zabrze
Adwokat Zabrze
długo się nad tym zastanawiałem ale ja jednak lubię spore auta, najlepiej coś na kształt suva, czyli ford kuga czy tego typu. takie auta są bezpieczne, wysokie, łatwo się je prowadzi i parkuje. piękne są
Strona 1 z 1
Pozwolenia na tym forum: