Pomysł na upominek
+4
Wojciech2121
ragi27
Kamilo
mewryk22
8 posters
Strona 1 z 1
Pomysł na upominek
Hej Wam! Czy mógłbym się Was doradzić w pewnej kwestii? Niebawem będę musiał nabyć jakieś praktyczne upominki. Frapuję się właśnie, czy posiadacie może w tej kwestii jakieś stwierdzone wskazówki? Ostatnimi czasy w oko wpadło mi czółenka damskie. Warto to nabyć na podarunek?
mewryk22- Młodzik
Re: Pomysł na upominek
Praktyczny upominek? Jeśli masz troszkę więcej do wydania to myślę, że świetnym rozwiązaniem jest zegarek. Użytkowa pamiątka na lata.
Rzuć okiem na ofertę od firmy Roamer
Rzuć okiem na ofertę od firmy Roamer
Kamilo- Młodzik
ja polecam album na zdjęcia . W sam raz na upominek. Ja na przykład bardzo lubię kolekcjonować wszytskie zdjęcia i poźniej z mężem wspólnie je przeglądać i wspominać
ragi27- Czytacz biznesu
Dla osób które uwielbiają specjalne rzeczy polecam zakup Jura E8 to jest bardzo dobry produkt, można nim zrobić bardzo dużo radzajów kaw i dlatego można wykorzystać jako dobry prezent. Pasuje taki express do każdego wnętrza.
Wojciech2121- Forum ekspert starszy
Najlepiej jeśli chodzi o kobiety, będzie kupić kwiaty i biżuterię
nomwert- Młodzik
Wiele upominków, fajnych nietypowych gadżetów i akcesoriów macie na stronie https://picco.pl/pol_m_Moto-gadzety-348.html to bardzo dobrze wyposażony sklep internetowy. Koniecznie zapoznajcie się z całą ich ofertą. Polecam.
Sara212- Forum ekspert starszy
Jak upominek to warto kupić coś małego, ale praktycznego. Może jakaś lampka nocna, maszynka do golenia lub depilator? Takie rzeczy zawsze się przydadzą. Więcej pomysłów można znaleźć na stronie najlepszerzeczy.pl/ gdzie znajdziemy dużo pomysłów na prezenty.
Ver00- Młodzik
Wiesz co, można naprawdę wiele rzeczy podarować swojemu kontrahentowi. Pytanie czym się zajmujesz i czy to ma być upominek wykonany w Twojej firmie/przez Ciebie, czy coś kupionego. Ja na przykład nie dają upominków robionych w mojej firmie, bo ciężko byłoby mi coś fajnego wykombinować. Ale na przykład na święta Bożego Narodzenia swoim najbliższym współpracownikom daruję różne, oryginalne, ręcznie robione produkty.
I tak na przykład w zeszłym roku podarowałem poszewki jedwabne, a rok wcześniej makramy na ścianę. To są fantastyczne upominki. W tym roku zastanawiam się nad zestawami świeczek z wosku pszczelego od lokalnych pszczelarzy, albo zestawem miodów.
I tak na przykład w zeszłym roku podarowałem poszewki jedwabne, a rok wcześniej makramy na ścianę. To są fantastyczne upominki. W tym roku zastanawiam się nad zestawami świeczek z wosku pszczelego od lokalnych pszczelarzy, albo zestawem miodów.
maxto- Czytacz biznesu
Similar topics
» Salon z perukami, jako pomysł na biznes?
» Pomysł na biznes
» Pomysł na własną firmę
» Pomysł na biznes z kursami
» Szycie legowisk dla zwierząt, jako pomysł na biznes?
» Pomysł na biznes
» Pomysł na własną firmę
» Pomysł na biznes z kursami
» Szycie legowisk dla zwierząt, jako pomysł na biznes?
Strona 1 z 1
Pozwolenia na tym forum: