Biznes forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Pomysł na upominek

+4
Wojciech2121
ragi27
Kamilo
mewryk22
8 posters

Go down

Pomysł na upominek Empty Pomysł na upominek

Pisanie by mewryk22 Czw Lip 05, 2018 3:49 pm

Hej Wam! Czy mógłbym się Was doradzić w pewnej kwestii? Niebawem będę musiał nabyć jakieś praktyczne upominki. Frapuję się właśnie, czy posiadacie może w tej kwestii jakieś stwierdzone wskazówki? Ostatnimi czasy w oko wpadło mi czółenka damskie. Warto to nabyć na podarunek?
mewryk22
mewryk22
Młodzik
Młodzik

Powrót do góry Go down

Pomysł na upominek Empty Re: Pomysł na upominek

Pisanie by Kamilo Nie Sie 19, 2018 5:38 pm

Praktyczny upominek? Jeśli masz troszkę więcej do wydania to myślę, że świetnym rozwiązaniem jest zegarek. Użytkowa pamiątka na lata.

Rzuć okiem na ofertę od firmy Roamer

Kamilo
Młodzik
Młodzik

Powrót do góry Go down

Pisanie by ragi27 Pon Wrz 23, 2019 7:00 am

ja polecam album na zdjęcia . W sam raz na upominek. Ja na przykład bardzo lubię kolekcjonować wszytskie zdjęcia i poźniej z mężem wspólnie je przeglądać i wspominać

ragi27
Czytacz biznesu
Czytacz biznesu

Powrót do góry Go down

Pisanie by Wojciech2121 Nie Paź 20, 2019 4:42 pm

Dla osób które uwielbiają specjalne rzeczy polecam zakup Jura E8 to jest bardzo dobry produkt, można nim zrobić bardzo dużo radzajów kaw i dlatego można wykorzystać jako dobry prezent. Pasuje taki express do każdego wnętrza.

Wojciech2121
Forum ekspert starszy
Forum ekspert starszy

Powrót do góry Go down

Pisanie by nomwert Czw Lip 23, 2020 7:16 pm

Najlepiej jeśli chodzi o kobiety, będzie kupić kwiaty i biżuterię

nomwert
Młodzik
Młodzik

Powrót do góry Go down

Pisanie by Sara212 Wto Wrz 28, 2021 12:35 pm

Wiele upominków, fajnych nietypowych gadżetów i akcesoriów macie na stronie https://picco.pl/pol_m_Moto-gadzety-348.html to bardzo dobrze wyposażony sklep internetowy. Koniecznie zapoznajcie się z całą ich ofertą. Polecam.

Sara212
Forum ekspert starszy
Forum ekspert starszy

Powrót do góry Go down

Pisanie by Ver00 Wto Paź 05, 2021 9:54 am

Jak upominek to warto kupić coś małego, ale praktycznego. Może jakaś lampka nocna, maszynka do golenia lub depilator? Takie rzeczy zawsze się przydadzą. Więcej pomysłów można znaleźć na stronie najlepszerzeczy.pl/ gdzie znajdziemy dużo pomysłów na prezenty.

Ver00
Młodzik
Młodzik

Powrót do góry Go down

Pisanie by maxto Czw Maj 19, 2022 7:25 pm

Wiesz co, można naprawdę wiele rzeczy podarować swojemu kontrahentowi. Pytanie czym się zajmujesz i czy to ma być upominek wykonany w Twojej firmie/przez Ciebie, czy coś kupionego. Ja na przykład nie dają upominków robionych w mojej firmie, bo ciężko byłoby mi coś fajnego wykombinować. Ale na przykład na święta Bożego Narodzenia swoim najbliższym współpracownikom daruję różne, oryginalne, ręcznie robione produkty.

I tak na przykład w zeszłym roku podarowałem poszewki jedwabne, a rok wcześniej makramy na ścianę. To są fantastyczne upominki. W tym roku zastanawiam się nad zestawami świeczek z wosku pszczelego od lokalnych pszczelarzy, albo zestawem miodów.

maxto
Czytacz biznesu
Czytacz biznesu

Powrót do góry Go down

Pisanie by Sponsored content

Sponsored content

Powrót do góry Go down

Powrót do góry

- Similar topics

Pozwolenia na tym forum: