odpady w firmie
4 posters
Strona 1 z 1
odpady w firmie
Gdzie oddajecie swoje odpady metalowe? My zdecydowaliśmy się na skorzystanie z usług firmy R.R.Metall w Środzie Wielkopolskiej. Ich oferta jest rozbudowana, przyjmują od nas cały złom oraz makulaturę, która się nam gromadzi w firmie. Pracują całkowicie legalnie, mają dobre ceny, jesteśmy zadowoleni z jakości ich usług, polecam.
kartin- Czytacz biznesu
Re: odpady w firmie
Jeżeli chodzi o odpady typu makulatura lub tworzywa sztuczne, to warto skorzystać z usług skupu ORION Recykling z Koziegłówek. Ich oferta jest rozbudowana, mają bardzo dobrze ceny, wszystko rzetelnie ważą i wyceniają, uważam, że opłaca się skorzystać z ich usług. Jest to firma godna polecenia, mają doświadczenie w branży.
mart- Stały bywalec forum
Jeśli chcesz pozbyć się elektrośmieci zalegających w garażu, sprawdź ofertę tej firmy odbiorydomowe.pl. To świetna opcja na pozbycie się niechcianych elementów elektrycznych bez wychodzenia z domu. Skontaktuj się z nimi w wolnej chwili, a udzielą Ci więcej szczegółów.
Marta- Stały bywalec forum
Bezpieczne niszczenie nośników informacji to nie tylko obowiązek prawny, ale także kluczowy krok w ochronie danych osobowych. Ostatnio skorzystałem z usług https://esbud.pl/oferta/niszczenie-nosnikow-informacji/ i byłem bardzo zadowolony z profesjonalizmu, jakiego doświadczyłem. Ich podejście do niszczenia dysków twardych i innych nośników danych jest bardzo skuteczne i zgodne z rygorystycznymi normami bezpieczeństwa.
Holiseq- Stały bywalec forum
Strona 1 z 1
Pozwolenia na tym forum: