Biznes forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Pompy ciepła

+5
slawek3332
Sara212
misia
pomórka
stonoga07
9 posters

Go down

Pompy ciepła Empty Pompy ciepła

Pisanie by stonoga07 Pią Maj 20, 2022 11:54 am

Poszukujesz przedsiębiorstwa które zajmuje się zakładaniem pomp ciepła? Już teraz zapoznaj się z ofertą naszej firmy. Pracujemy głównie na terenie Kielc i okolic. Pompy ciepła służą do odzyskiwania ciepła z ziemi i przekazywania go do domu w postaci centralnego ogrzewania. Oferujemy działania związane z projektem, dostarczeniem oraz ich instalacją. Już dziś zadzwoń i przekonaj się ile możesz zaoszczędzić. Serdecznie zapraszamy filmy w 2022.

stonoga07
Młodzik
Młodzik

Powrót do góry Go down

Pompy ciepła Empty Re: Pompy ciepła

Pisanie by pomórka Wto Cze 07, 2022 4:55 pm

A kojarzysz polenergia fotowoltaika - https://www.polenergia-pv.pl/ ? To firma zajmująca się montażem paneli i pomp ciepła, więc można u nich wszystko załatwić. u nich jest świetna gwarancja na 25 lat na wydajność

pomórka
Forum ekspert starszy
Forum ekspert starszy

Powrót do góry Go down

Pisanie by misia Czw Cze 23, 2022 1:08 pm

Kojarzę, to znana firma ale u mnie fachowcy zamontowali pompę ciepła shize, typu monoblok https://pompyshizen.pl/pompy-ciepla/ bo ja mam bardzo małą posesję a te pompy charakteryzują się cichą pracą i nadają się na takie właśnie nieduże metraże

misia
Czytacz biznesu
Czytacz biznesu

Powrót do góry Go down

Pisanie by Sara212 Czw Lip 14, 2022 1:50 pm

Z jakiej formy ogrzewania korzystacie w Waszych domach i dlaczego?

taxi Łeba

Sara212
Forum ekspert starszy
Forum ekspert starszy

Powrót do góry Go down

Pisanie by slawek3332 Sro Lut 01, 2023 5:41 pm

Dzisiaj na przykład podjąłem decyzje, że skorzystam z serwisowanie pomp ciepła . To jest naprawdę rewelacyjna oferta.

slawek3332
Forum ekspert starszy
Forum ekspert starszy

Powrót do góry Go down

Pisanie by wizarka Pon Lut 13, 2023 11:44 am

A to koniecznie do https://passive-instal.pl/ - mają ofertę że robią darmową wycenę a to bardzo przydatne!

wizarka
Forum ekspert starszy
Forum ekspert starszy

Powrót do góry Go down

Pisanie by Adrian77 Wto Lut 14, 2023 12:37 pm

Jaka forma ogrzewania jest według Was obecnie najkorzystniejsza?

dekoracje z metalu do domu

Adrian77
Forum ekspert starszy
Forum ekspert starszy

Powrót do góry Go down

Pisanie by trevor Sro Mar 01, 2023 6:22 pm

Właśnie sam się zastanawiam nad przejściem na tę formę zasilania. Słyszałem, że pompy ciepła są nie tylko bardziej przyjazne dla środowiska, ale w dłuższej perspektywie czasu po prostu też bardziej ekonomiczne niż tradycyjne ogrzewanie. Od kogo polecacie rozważyć zakup? Mnie znajomi radzili, żeby zwrócić się do firmy Hewalex, bo nie dość że konkurencyjna jest sama cena, to firma oferuje nie tylko sam produkt, ale też jego montaż oraz serwis. Możecie zajrzeć na stronę https://www.hewalex.pl/oferta/pompy-ciepla/ i podpowiedzieć, czy byłaby to dobra decyzja? Na pewno będę brał pod uwagę ich usługi, ale chętnie rozważę też inne propozycje.

trevor
Czytacz biznesu
Czytacz biznesu

Powrót do góry Go down

Pisanie by Ewelaa213 Nie Mar 12, 2023 2:58 pm

Jeśli szukacie dobrej pompy ciepła to polecam Pompa ciepła Airmax 3 GALMET Wyróżnia ją to, że jest ultranowoczesna i spełnia wszelkie wymagania ekologiczne wyprzedzając większość pomp będących na rynku obecnie. Dodatkowo mogłem skorzystać z dofinansowania z programu „ Czyste powietrze” co bardzo mi pomogło. Polecam każdemu ten rodzaj pompy.

Ewelaa213
Stały bywalec forum
Stały bywalec forum

Powrót do góry Go down

Pisanie by Sponsored content

Sponsored content

Powrót do góry Go down

Powrót do góry

- Similar topics

Pozwolenia na tym forum: