Dokad na wakacje nad morzem ?
+5
casper
artiq
ambi
fly_fly
Teriana
9 posters
Strona 1 z 1
Dokad na wakacje nad morzem ?
Dokąd wybieracie się w tym roku na letnie wakacje? Jeśli nad polskie morze to mogę Wam szczerze polecić piękne nadmorskie miasto. Łeba to świetne miasto z wieloma atrakcjami, tam zawsze jest co robić. A baza noclegowa jest naprawdę duża
Teriana- Forumowy ekspert młodszy
Re: Dokad na wakacje nad morzem ?
Stegna to bardzo fajne miejsce do plażowania i imprezowania. I do tego nie jest bardzo zatłoczone.
fly_fly- Młodzik
Również polecam Stegnę. Byłem nie raz i zawsze dobrze wspominam.
ambi- Młodzik
Ja zawsze tradycyjnie polecam Władysławowo. Nie ma lepszego miejsca jak dla mnie.
artiq- Młodzik
Łeba to fajna miejscowość. Nie jest bardzo zatłoczona i jest dużo fajnych atrakcji.
casper- Młodzik
Jeśli chcesz się oderwać od zgiełku dużego miasta i nie chcesz przeciskać się między turystami polecam Rozewie. Bardzo fajne spokojne miejsce z blisko położonymi plażami plaże ładne, piaszczyste, może nie jakieś wybitnie szerokie ale myślę, że w zupełności wystarczające.
daga- Młodzik
Osobiście chciałbym Wam polecić Yacht park apartmenty , gdzie znajdziecie apartamenty w Gdyni. Jest to cudowne miasto, w którym możecie wiele zwiedzić, a dzieki tym apartamentom na pewno wypoczniecie.
Sara212- Forum ekspert starszy
No właśnie. Ja również mam taki dylemat. Choć sukcesem jest już ograniczenie się do dwóch miejscowości. Jastarnia czy Hel? Co polecicie? Interesują mnie tylko te dwa miejsca. Nawet znalazłem artykuł https://www.blueapart.pl/blog/170/jastarnia-czy-hel ale nadal nie potrafię zdecydować sam.
małpek- Forum ekspert starszy
Jeżeli ktoś z was wybiera się przykładowo do Poznania, to możecie sprawdzić sobie oferty atrakcyje na apartamenty na stronie https://www.super-apartamenty.pl/en/ . Według mnie tam najszybciej znajdziecie coś odpowiedniego dla siebie i w dodatku super lokalizacji - także super...
Justyna0- Forum ekspert starszy
Strona 1 z 1
Pozwolenia na tym forum: