Serwis laptopa
5 posters
Strona 1 z 1
Serwis laptopa
W większych miastach bez problemów znajdziesz dobry serwis komputerowy, nawet nie jeden. Jeżeli jesteście z trójmiasta to polecałabym serwis ItVip https://itvip.pl/naprawa-wysylkowa/ Również właśnie w opcji mają naprawę wysyłkową, czyli wysyłacie swojego laptopa kurierem i tak samo jest on wam odsyłany, tylko oczywiście już naprawiony. Można więc podesłać im laptopa z dowolnego miejsca w Polsce
Teriana- Forumowy ekspert młodszy
Re: Serwis laptopa
Może macie sprzęt od Apple? Polecam wam firmę która wykonała dla mnie wymiana układu audio iPhone to serwis sprzętów marki Apple którego celem jest dostarczenie klientom usług najwyższej jakości, w bezkonkurencyjnie niskich cenach. Sprawdźcie na stronę tam są wszystkie informacje i cała ich ofertę.
Grzesiek13- Forum ekspert starszy
Ja kiedyś korzystałem z serwisu 3 Giga z Białegostoku. Naprawili szybko i w miarę tanio. Wymieniali mi wiązkę monitora.
Też niedawno oddałem swój laptop służbowy do serwisu, coś mi się zacinał, no i przy otwieraniu wyskakiwały błędy, czasami nie odnajdywało mi wifi, itp. Naprawą zajęli się specjaliści z serwisu komputerowego Soft-PC z Turka. Zgłoszenie można złożyć na ich stronie internetowej, mają formularz, po jego wypełnieniu szybko się ze mną skontaktowali. Naprawa była ekspresowa, cenowo wyszło korzystnie, polecam.
umi- Stały bywalec forum
Według mnie laptopa można oddać do pierwszego lepszego serwisu.
Ryszard87584- Młodzik
Similar topics
» Serwis wentylacji w biurze
» Serwis komputerowy
» SERWIS SAMOCHODÓW CIĘŻAROWYCH PUŁAWY
» MOBILNY SERWIS TIR HOLANDIA
» serwis Laptopów/komputerów
» Serwis komputerowy
» SERWIS SAMOCHODÓW CIĘŻAROWYCH PUŁAWY
» MOBILNY SERWIS TIR HOLANDIA
» serwis Laptopów/komputerów
Strona 1 z 1