Sprawdzony hotel
5 posters
Strona 1 z 1
Sprawdzony hotel
Witam Was!
Czy jesteście może w stanie polecić mi na terenie lublina jakiś sensowny hotel? Zastanawiam się obecnie, czy ten hotel w Lublinie będzie dobrym wyjściem. Co o tym myślicie? Z góry wielkie dzięki za sprawdzone info w tym temacie
Czy jesteście może w stanie polecić mi na terenie lublina jakiś sensowny hotel? Zastanawiam się obecnie, czy ten hotel w Lublinie będzie dobrym wyjściem. Co o tym myślicie? Z góry wielkie dzięki za sprawdzone info w tym temacie
pnfim- Młodzik
Re: Sprawdzony hotel
ja z kolei szukam hotelu z Gdańska, podpowiecie jakiś? będzie mi na poczatku marca potrzebny
WiwczarekP- Stały bywalec forum
Ja polecam apartament kominkowy tutaj możecie wynająć pokój. Mają szeroką ofertę na apartamenty wygodne komfortowe i eleganckie. To hotel i spa, gdzie można wypocząć i miło spędzić czas. Fajna opcja.
Sara212- Forum ekspert starszy
Mam w planach wyjazd do Krakowa, gdzie według Was warto się zatrzymać?
wypożyczalnia video poznań
wypożyczalnia video poznań
Adrian77- Forum ekspert starszy
Wyjazdy integracyjne nad morze do Zamku Łeba to propozycja dla firm, które pragną połączyć efektywność biznesową z atmosferą wypoczynku. Zamek Łeba https://zamekleba.pl/imprezy-firmowe oferuje kompleksową infrastrukturę do organizacji spotkań, szkoleń czy konferencji. Sale konferencyjne z widokiem na morze oraz nowoczesny sprzęt pozwalają na sprawną realizację różnorodnych eventów korporacyjnych.
małpek- Forum ekspert starszy
Strona 1 z 1
Pozwolenia na tym forum: