Jak utylizować firmowe śmieci specjalne?
3 posters
Strona 1 z 1
Czy np idzie zamówić jakąś firmę która odbierze różne odpady i żeby mieć pewność że są odpowiednio do ich charakteru utylizowane?
jak to wygląda?
Czy np idzie zamówić jakąś firmę która odbierze różne odpady i żeby mieć pewność że są odpowiednio do ich charakteru utylizowane?
jak to wygląda?
Niebieska- Stały bywalec forum
Re: Jak utylizować firmowe śmieci specjalne?
Hmmm no na pewno, ale taka firma wywożąca śmieci to na pewno ma w Twoim regionie jakąś stronę www
i na niej wszystko opisane co do tego jak utylizują odpady specjalne czy niebezpieczne.
Na przykładzie https://forestodpady.pl/ - to z mojej okolicy firma, mają dokładnie wymienione co, jak , co wchodzi w skład takiej oferty itd, tylko zamawiasz i płacisz a oni robią resztę,
ale nie wiem gdzie mieszkasz i jak to wygląda u Ciebie
i na niej wszystko opisane co do tego jak utylizują odpady specjalne czy niebezpieczne.
Na przykładzie https://forestodpady.pl/ - to z mojej okolicy firma, mają dokładnie wymienione co, jak , co wchodzi w skład takiej oferty itd, tylko zamawiasz i płacisz a oni robią resztę,
ale nie wiem gdzie mieszkasz i jak to wygląda u Ciebie
Umajona- Stały bywalec forum
Re: Jak utylizować firmowe śmieci specjalne?
U nas nie ma z tym problemu, bo nasze odpady odbiera od nas firma Lekaro w Wiązownie. Oni mają szeroki zakres usług, przede wszystkim zajmują się odbiorem i utylizacją odpadów funkcjonalnych, przemysłowych i komunalnych, wynajmują także kontenery na odpady. Korzystamy z ich usług już od kilku lat i na przestrzeni tego czasu ta firma dowiodła, że jest rzetelna i godna polecenia.
umi- Stały bywalec forum
Similar topics
» Wywóz śmieci
» Kontenery do śmieci
» Kontenerowy wywóz śmieci
» Lubicie firmowe konferencje?
» Eventy firmowe nad Jeziorem
» Kontenery do śmieci
» Kontenerowy wywóz śmieci
» Lubicie firmowe konferencje?
» Eventy firmowe nad Jeziorem
Strona 1 z 1