Zakupy spożywcze - w jakim sklepach najtaniej?
+4
Wojciech2121
ragi27
Albert34
Niebieska
8 posters
Strona 1 z 1
Bardziej dzisiaj polecacie Tesco, Biedronkę czy może jeszcze inne markety?
szukam jakiegoś pomysłu na możliwie najtansze kupowanie jedzenia,
bo ostatnio kasą nie grzeszę..
Bardziej dzisiaj polecacie Tesco, Biedronkę czy może jeszcze inne markety?
szukam jakiegoś pomysłu na możliwie najtansze kupowanie jedzenia,
bo ostatnio kasą nie grzeszę..
Niebieska- Stały bywalec forum
Re: Zakupy spożywcze - w jakim sklepach najtaniej?
Nie wiem czy poleciłbym Ci jeden konkretny sklep,
bo przecież przeceny i obniżki robią wszedzie, tylko na różne towary.
Lepiej zrób tak, że np. sprawdzaj regularnie carrefour promocje czy promocje z innych marketów i dyskontów,
ich bieżące gazetki promocyjne znajdziesz na stronie ding.pl i po prostu porównuj gdzie akurat jakie produkty mają taniej,
wtedy do tego właśnie sklepu się wybierzesz.
Osobiście to my z żoną nie mamy sentymentów do żadnego sklepu, po prostu szukamy zakupów tam, gdzie jest zniżka jakaś, wyprzedaż czy promocja, wtedy zawsze więcej zostaje w portfelu.
bo przecież przeceny i obniżki robią wszedzie, tylko na różne towary.
Lepiej zrób tak, że np. sprawdzaj regularnie carrefour promocje czy promocje z innych marketów i dyskontów,
ich bieżące gazetki promocyjne znajdziesz na stronie ding.pl i po prostu porównuj gdzie akurat jakie produkty mają taniej,
wtedy do tego właśnie sklepu się wybierzesz.
Osobiście to my z żoną nie mamy sentymentów do żadnego sklepu, po prostu szukamy zakupów tam, gdzie jest zniżka jakaś, wyprzedaż czy promocja, wtedy zawsze więcej zostaje w portfelu.
Albert34- Czytacz biznesu
Z tego co się orientuję to także ciekawą ofertę sklepów spożywczych ma na przykłąd galeria handlowa w Rzeszowie . Czasem robię tam zakupy i na prawdę można kupić sporo produktów w dobrych cenach
ragi27- Czytacz biznesu
Ws klepie Naczynia z kamionki sklep internetowy mogłam dopiero zależć przybory kuchenne które mnie interesowały. Zakupy online w tym sklepie to była przyjemność, duży wybór, dobrej jakości akcesoria i suoer ceny to same plusy. Polecam
Wojciech2121- Forum ekspert starszy
A czy sklepy spozywcze selgros24.pl faktycznie mają dobre ceny i dobrej też jakości produkty? Ja słyszałam ostatnio o tym, że tam można kupić różnorodne produkty i często też w dużo lepszych cenach.... Czy to prawda? Co możecie mi powiedzieć więcej o tej firmie?
Jovita- Czytacz biznesu
Czekają cię zakupy, ale nie wiesz co kupić i czym się sugerować podczas wyboru? Koniecznie zajrzyj na strone https://www.expobonding.pl/ Wraz z nią, zakupy są o wiele przyjemniejsze i łatwiejsze - musisz się o tym przekonać.
andzia- Forum ekspert
Witam wszystkie osoby zainteresowane tematem naszej rozmowy. Jeżeli jesteście zainteresowani tematem usług kurierskich, to polecam Wam sprawdzić stronę https://www.biznesplan.net.pl/abc-kuriera-wszystko-co-musisz-wiedziec/ , na której znajdziecie interesujący artykuł w tym temacie.
Adrian77- Forum ekspert starszy
Dzisiaj natrafiłam na niezwykle interesujący artykuł, który chciałabym się z Wami podzielić. Artykuł ten opisuje fascynujący proces produkcji mąki, aż zaciekawił mnie świat młynarstwa! Jeśli ktoś z Was również jest zafascynowany tym tematem, polecam przeczytać: https://ale-mlyn.pl/pl/blog/jak-powstaje-maka-poznaj-proces-produkcji-maki-1685429504.html Czy ktoś już miał okazję przeczytać ten artykuł? Może macie jakieś dodatkowe informacje na ten temat? Chętnie posłucham Waszych opinii!
małpek- Forum ekspert starszy
Similar topics
» Jak wynajdujecie w sklepach polskie produkty?
» Kupony rabatowe w Twoich ulubionych sklepach
» zakupy do sypialni
» Bardzo interesujące zakupy
» Bezpieczne zakupy: priorytet babymoda.pl
» Kupony rabatowe w Twoich ulubionych sklepach
» zakupy do sypialni
» Bardzo interesujące zakupy
» Bezpieczne zakupy: priorytet babymoda.pl
Strona 1 z 1
Pozwolenia na tym forum: