Relaks po pracy
4 posters
Strona 1 z 1
Relaks po pracy
W jaki sposób najczęściej się relaksujecie, odprężacie po pracy? Ja oczywiście staram się aktywnie spędzać czas z najbliższymi ale przyznaję, że czasem też chce mi się zwyczajnie pograć w jakieś gry i wyłączyć. Ostatnio znalazłem ciekawą stronę gry do kupienia - koniecznie sobie zerknijcie
giko- Młodzik
Re: Relaks po pracy
W jaki sposób sie relaksujecie? Co Was odpręża?
tabletki do zmywarki
tabletki do zmywarki
Adrian77- Forum ekspert starszy
Wszędzie, gdzie jadę zabieram ze sobą książki. A wypoczynek w SPA polecam każdemu. Trudno mi uwierzyć , że pół roku temu, kiedy żona namawiała mnie na wyjazd do https://www.sofitelgrandsopot.com/pl/grand-spa-i-sofitel-fitness/centrum-wellness/ miałem takie opory. Bez przerwy powtarzałem, że to nie dla mnie. A jednak miała rację. To sposób na relaks dla każdego.
małpek- Forum ekspert starszy
Wolę odpoczywać, siedząc w domu i grając na komputerze.
Jednocześnie wybieram zarówno gry przeglądarkowe, gry z rozgrywką, jak i gry hazardowe. W sumie mam około 80 różnych gier zainstalowanych na moim komputerze. I zarejestrowany w 12 witrynach kasyn. Czasem gram w to, czasem w coś innego. Dzisiaj grałem Vulkan Vegas pl - jedno z najlepszych kasyn.
Jednocześnie wybieram zarówno gry przeglądarkowe, gry z rozgrywką, jak i gry hazardowe. W sumie mam około 80 różnych gier zainstalowanych na moim komputerze. I zarejestrowany w 12 witrynach kasyn. Czasem gram w to, czasem w coś innego. Dzisiaj grałem Vulkan Vegas pl - jedno z najlepszych kasyn.
BubkaGop- Stały bywalec forum
Similar topics
» RELAKS I ODPOCZYNEK NA WODZIE
» Relaks i odpoczynek na wodzie
» Sport po pracy
» internet do pracy
» Relaks i odpoczynek na wodzie
» Sport po pracy
» internet do pracy
Strona 1 z 1