Bezpieczny Kredyt 2 procent.
3 posters
Strona 1 z 1
Bezpieczny Kredyt 2 procent.
Od początku lipca startuje nowy program z dopłatami do kredytów hipotecznych Bezpieczny Kredyt 2 procent. Jak się spełnia warunki m.in dotyczące wieku do 45 lat czy nie posiadania teraz ani w przeszłości już nieruchomości to warunki wydają się bardzo atrakcyjne. Przez 10 lat do kredytu są dopłaty z budżetu. Na początek nie wszystkie banki wezmą udział w tym programie ale największe, państwowe banki mają zacząć przyjmować wnioski od 3 lipca.
Jak ktoś ma w planach zakup nieruchomości warto się tematem zainteresować i podpytać w banku czy u pośrednika kredytowego.
Jak ktoś ma w planach zakup nieruchomości warto się tematem zainteresować i podpytać w banku czy u pośrednika kredytowego.
Re: Bezpieczny Kredyt 2 procent.
Skoro o kredytach mowa, to przede wszystkim należałoby się zorientować we wszystkich wskaźnikach referencyjncyh. Sama nie tak dawno szukałam informacji na ten temat i udało mi się znaleźć namiar na stronę https://www.biznesradar.pl/a/118495,czym-sa-wskazniki-referencyjne na której to wszystko zostało bardzo dokładnie opisane. Sami sprawdźcie.
berka- Forum ekspert starszy
Zatory w bankach zrobiły się bardzo duże. Ilośc wniosków przerosła moce przerobowe banków. Światełko w tunelu bo wniosków mniej nowych jest i dołączają nowe banki do programu - BOŚ i niedawno mBank.
Ze swojej strony mogę Wam polecić porady, z których sam skorzystałem i bardzo mi to pomogło. Jeżeli jesteście zainteresowani tematem programu Pierwsze Mieszkanie, to polecam Wam sprawdzić stronę https://zbudujmydom.pl/artykul/umowa-dozywocia-na-czym-polega-i-jakie-sa-jej-plusy-i-minusy , gdzie znajdziecie interesujący artykuł w tym temacie.
Sara212- Forum ekspert starszy
Similar topics
» Bezpieczny transport mebli
» Kredyt gotówkowy
» Bezpieczny Transport Mienia w Warszawie
» Kredyt na firmę - start
» Jaki kredyt wybrać?
» Kredyt gotówkowy
» Bezpieczny Transport Mienia w Warszawie
» Kredyt na firmę - start
» Jaki kredyt wybrać?
Strona 1 z 1