Strona firmowa dla małego biura podróży?
+10
skriv
Grzesiek13
Wojciech2121
ragi27
Teriana
DonatkaDan
Kondziu2
yingyang
Sniegson
Niebieska
14 posters
Strona 1 z 1
Strona firmowa dla małego biura podróży?
Strona firmowa dla małego biura podróży - na czym należy ją stworzyć, żeby działała sprawnie i możliwie szybko można było na niej wprowadzać nowe treści?
Niebieska- Stały bywalec forum
Re: Strona firmowa dla małego biura podróży?
Zgadzam się całkowicie z moim poprzednikiem... Nic dodać oraz nic ująć...
Sniegson- Młodzik
Dzięki wielkie za interesujące porady. Z całą pewnością przydadzą mi się i z nich skorzystam.
yingyang- Młodzik
Nie mam za bardzo zdania w tym temacie. Dlatego też niezbyt będę w stanie pomóc...
Kondziu2- Młodzik
Może warto zostawić ten temat specjalistom? Myślę, że to jest najlepsze możliwe rozwiązanie.
DonatkaDan- Młodzik
Wydaje mi się, że fajne dyskusje na temat biznesu można przeprowadzić tutaj https://bizhub24.pl/forum/ . Ludzie rozmawiają tam o wszystkim. Na pewno bardzo życzliwo Ci podpowiedzą.
Teriana- Forumowy ekspert młodszy
moi drodzy, czy kojarzy ktoś firmę zajmującą się tworzeniem strony internetowe wałbrzych . Potrezbuje kogoś do zrobienia mi dobrje strony, a dopierorozkręcam biznes wiec jest do bardzo ważne. Ma ktoś do polecenia jakąś zaufaną i sprawdzoną osobę, firme ? Zalezy mi na niskiej cenie
ragi27- Czytacz biznesu
Dla firmy która chce się rozwijać mam do zaproponowania https://sellintegro.pl/13-comarch-optima . To zastosowanie może zwiększyć efektywność twojej firmy. System będzie pracował szybciej i bezbłędnie. Możesz skorzystać z ich pomocy również do sprawdzenia systemu.
Wojciech2121- Forum ekspert starszy
tłumacz przysięgły z języka angielskiego to bardzo profesjonalna strona z tłumaczeniami na języki obce. Specjalizuje się on w tekstach prawniczych, mogę zapewnić was że jest to firma rzetelna i potrafi tłumaczyć z 60 języków na język polski. Polecam tą stronę z tłumaczeniami, wiele osób tam pracuje i przyjmie twoje zlecenie bardzo chętnie.
Wojciech2121- Forum ekspert starszy
Wszystkim zainteresowanym chciałbym polecić usługi sklepy internetowe tworzenie , ponieważ uważam, że są to najlepsi specjaliści w branży. Dzięki ich pomocy sprzedaż w moim sklepie internetowym wzrosła kilkukrotnie.
Grzesiek13- Forum ekspert starszy
Niestety w tym temacie nie jestem w stanie nic polecić, ale jakby ktoś z Was chciał przetłumaczyć swoją stronę internetową, żeby dotrzeć do klientów zagranicznych, to warto taką usługę zamówić w biurze tłumaczeń Skrivanek. Tłumacz polsko angielski lub inny wraz z resztą dobranego zespołu zadba o to, by wszystko było poprawne, zrozumiałe i dopasowanego do danej grupy odbiorców.
Ja szukałam firmy która zrobi mi taką stronę, ale stawki były horrendalnie wysokie dlatego stwierdzilam, że spróbuję to zrobić sama. Dwa dni nerwów i udało się. To wcale nie jest takie trudne jeżeli masz mała strone do zrobienia. Przy wększych to bez pomocy się nie obędzie
Urszuladix- Młodzik
Podoba mi się ten wątek. Ten wątek naprawdę jest bardzo ciekawy.
wladek2233s- Młodzik
Możesz spróbować utworzyć na systemie WIX. Bardzo przyjazny dla początkujących, jak i bardziej zaawansowanych użytkowników
Czekanski- Młodzik
Warto mieć stronę internetową. Każda firma powinna ją mieć. Wydaje mi się że najlepiej jest zainwestować w kogoś kto zna się na tworzeniu takich strony internetowe Są firmy które wykonają takie zlecenie za nieduże pieniądze a efekty są świetne.
Sara212- Forum ekspert starszy
Similar topics
» Biuro podróży
» Ubranko dla małego Psa
» Komfort Dziecka podczas Podróży
» Pieczątka firmowa
» impreza firmowa
» Ubranko dla małego Psa
» Komfort Dziecka podczas Podróży
» Pieczątka firmowa
» impreza firmowa
Strona 1 z 1