Tworzenie biżuterii jako pomysł na biznes?
5 posters
Strona 1 z 1
Tworzenie biżuterii jako pomysł na biznes?
Na korallo.pl/blog/jak-zrobic-z-koralikow-naszyjnik-toho-krok-po-kroku jest dostępna dość szczegółowa instrukcja, jak wykonać naszyjnik samodzielnie. Na tym blogu jest bardzo dużo takich instrukcji. Które mogą być pomocne w nauce tworzenia własnej biżuterii. Zastanawiam się nad tym czy takie tworzenie biżuterii będzie fajnym pomysłem na biznes. Co myślicie? Obecnie biznes internetowy jest najbardziej opłacalny. Czy to prawda?
maksik- Stały bywalec forum
Re: Tworzenie biżuterii jako pomysł na biznes?
Wydaje mi się, że w niektórych wypadkach wam się przyda również dobry klej do łączenia różnych elementów. Dlatego tutaj https://ataszek.pl możecie zajrzeć sobie z bardzo bogatą ofertą w tym zakresie. Znajdziecie tam wszelakie kleje, elementy łączeniowe.
Dżess- Forum ekspert
Oczywiście. Ja tworzę taką biżuterię i ona schodzi jak na pniu. Jeśli masz talent manualny, to jak najbardziej warto w to iść. Niedawno trafiłam na firmę, która oferuje złoto, srebro, brąz-płatkowe, mikę itd. Idealnie, to się nadaje do przyozdabiania biżuterii. Mocno idzie dzięki temu jej cena do góry. Bardzo szybko Ci się zwróci zakup tego typu metali/farb. Jak najbardziej więc polecam firmę EDAN z Krakowa. Można w niej zamawiać online, co dla mnie jest mega wygodne.
Galaxy- Młodzik
Kiedyś widziałam mini dzieła takiej jednej pani, niestety nie pamiętam jej nazwiska ale jej biżuteria to prawdziwe dzieła sztuki. Tylko trzeba mieć oryginalny pomysł i umiejętności
Zazulka- Młodzik
Chciałbym Wam polecić stronę http://www.benefix.com.pl/abc-reklamy-w-internecie-jak-zaczac-promocje-online/ , na której znajdziecie bardzo interesujący artykuł na temat promocji firmy online. Jeżeli jesteście zainteresowani tym tematem to wszelkie informacje znajdziecie na stronie.
Adrian77- Forum ekspert starszy
Similar topics
» Salon z perukami, jako pomysł na biznes?
» Szycie legowisk dla zwierząt, jako pomysł na biznes?
» Tworzenie własnej biżuterii?
» Zadowolenie Klientów jako Priorytet Biżuterii Amelia
» Szycie legowisk dla zwierząt, jako pomysł na biznes?
» Tworzenie własnej biżuterii?
» Zadowolenie Klientów jako Priorytet Biżuterii Amelia
Strona 1 z 1
Pozwolenia na tym forum: