Sklepy internetowe - za dużo?
+7
marjian88
Meggi
Wojciech2121
vasilevskiymarek
Albert34
Niebieska
Umajona
11 posters
Strona 1 z 1
Sklepy internetowe - za dużo?
Czy jak szukacie czegos w internecie, to nie wydaje sie wam że tych wszystkich sklepów jest za dużo i trudno się połapać w ofertach?
Umajona- Stały bywalec forum
Re: Sklepy internetowe - za dużo?
Nie, jest ich w sam raz - większa konkurencja to lepsze ceny, a to że łatwiej się wybiera sposród 3 rzeczy a nie 3003 to już druga sprawa
Niebieska- Stały bywalec forum
ja myślę, że im więcej tym lepiej dla klientów...
Albert34- Czytacz biznesu
Zawsze mam problem z wyborem, spędzam mnóstwo czasu przeglądając różnorakie sklepy, a i tak trudno trafić na naprawdę dobry towar(
Umajona napisał:Czy jak szukacie czegos w internecie, to nie wydaje sie wam że tych wszystkich sklepów jest za dużo i trudno się połapać w ofertach?
eee nie. ja lubie robic zakupy na www.decofire.pl tam mają fajne grille gazowe , bardzo duzy wybór, dobra jakość i cena także. Zwłaszcza teraz po sezonie.
Wojciech2121- Forum ekspert starszy
wiesz co chyba kazdy potem ma swoje ulubione sklepy internetowe i czesto do nich wraca dlatego warto dbac o kazdego klienta zeby czuł sie dopieszczony
Meggi- Młodzik
Nie sklepów jest zbyt wiele, ale dystrybutorów jest zbyt mało. Wiele sklepów ma ten sam asortyment co inni. Powinna być większa różnorodność oferowanych marek produktów. Sklep, który nie posiada własnej unikalnej oferty an rynku jest według mnie z góry skazany na porażkę.
marjian88- Młodzik
Dla każdego biznesu oraz sklepu internetowego jest miejsce w Internecie. To, czy dana firma utrzyma się na rynku zależy w głównej mierze od prowadzonych działań marketingowych, gdyż bez tego żaden z potencjalnych Klientów nie dowie się co mamy do zaoferowania. Warto więc zdecydować się na pozycjonowanie sklepu internetowego oraz prowadzenie kampanii marketingowych, dzięki którym zdobędziemy nowych Klientów
Ideo Force- Młodzik
cześć, jakie macie zasady kupując ubrania przez Internet ? Chciałbym zacząć robić zakupy online więc chcę się do tego przygotować. Wiem, że przede wszystkim powinienem określić swoją sylwetkę ale co jeszcze ? Czekam na Wasze opinię i przesyłam ciekawy artykuł na ten temat: https://moda-online.pl/mezczyzna/odziez-mezczyzna/jak-kupowac-ubrania-przez-internet-aby-na-nas-pasowaly/ Pozdrawiam
małpek- Forum ekspert starszy
Słyszałam, że Klienci cenią https://takwiele.pl/ l za transparentność i uczciwość. Każdy produkt jest dokładnie opisany, a zdjęcia oddają jego rzeczywisty wygląd, co eliminuje ryzyko nieprzyjemnych niespodzianek.
andzia- Forum ekspert
owszem sklepów internetowych jest obecnie naprawdę mnóstwo i konkurencja również robi się nie do przeskoczenia... trzeba mocno walczyć o każdego klienta co przekłada się na średnie zarobki bo walczymy wiadomo najbardziej cenami...
Strona 1 z 1
Pozwolenia na tym forum: