Czy wysyłacie swoje dzieci do extra przedszkoli i prywatnych szkół?
+3
Kamilborne
Niebieska
Szuszu
7 posters
Strona 1 z 1
Czy raczej wolicie, żeby uczyły się z innymi?
Czy raczej wolicie, żeby uczyły się z innymi?
Szuszu- Czytacz biznesu
Re: Czy wysyłacie swoje dzieci do extra przedszkoli i prywatnych szkół?
Zależy co rozumiec przez "ekstra"
Na przedszkole takie, jak pewnie miała córka Brada Pitta i Angeliny Jolie to mnie nie stać, ale owszem - staram się, żeby zajęcia na jakie posyłam dzieciaki były max urozmaicone. Z najmłodszym myślimy o przedszkolu językowym z Wawy: http://www.babyenglish.edu.pl/page/zapisy_info , ale zobaczymy jeszcze, bo to dopiero w przyszłym roku.
A Ty?
Na przedszkole takie, jak pewnie miała córka Brada Pitta i Angeliny Jolie to mnie nie stać, ale owszem - staram się, żeby zajęcia na jakie posyłam dzieciaki były max urozmaicone. Z najmłodszym myślimy o przedszkolu językowym z Wawy: http://www.babyenglish.edu.pl/page/zapisy_info , ale zobaczymy jeszcze, bo to dopiero w przyszłym roku.
A Ty?
Niebieska- Stały bywalec forum
Prywatne szkoły często wyrządzają większe szkody niż się to wydaje. Ja wolę jak dziecko ma bezpośredni kontakt z rówieśnikami.
Kamilborne- Młodzik
Masz małe dziecko i pragniesz żeby rozwijało się najszybciej jak to możliwe? Musisz go odpowiednio stymulować poprzez np. poprzez zakup zabawek edukacyjnych. Według mnie takie zabawki jak klocki czy układanki już od najmłodszych lat pomogą w rozwoju twojego dziecka. Jaki prezent na święta dla chłopca? tam są bardzo ciekawe gadżety.
Wojciech2121- Forum ekspert starszy
Przedszkole ma być "ekstra" ale tylko pod względem opieki nic poza tym. Im lepsza opieka tym bardziej konstruktywnie spędzony czas przez malucha, a co za tym idzie maluszek jest zadowolony i spełniony.
daga- Młodzik
Przedszkole ma być "ekstra" ale tylko pod względem opieki nic poza tym. Im lepsza opieka tym bardziej konstruktywnie spędzony czas przez malucha, a co za tym idzie maluszek jest zadowolony i spełniony.
daga- Młodzik
Polecam wam poczytać stronę https://newsource.pl/edukacja-i-nauka/kiedy-dziecko-powinno-zaczac-uczyc-sie-jezyka-angielskiego/ Ja właśnie zapisałam swoje dziecko na dodatkowe zajęcia z języka angielskiego i bardzo fajnie się sprawdza ta strona bo naprawdę szybko jej wchodzi ten język
Ewelaa213- Stały bywalec forum
Ze swojej strony mogę Wam wszystkim polecić usługi, z których sama skorzystałam i jestem bardzo zadowolona. Jeżeli szukacie sprawdzonej szkoły rodzenia, to polecam Wam wszystkim sprawdzić stronę, gdzie znajdziecie ofertę szkoły SUPERMAMA - ktg gdańsk .
Sara212- Forum ekspert starszy
Similar topics
» Urodziny dla dzieci
» Wszystko co najlepsze dla naszych dzieci
» Producent pościeli dla dzieci?
» Oszczędzanie przy zakupach dla dzieci
» Zabawki i akcesoria dla dzieci i rodziców
» Wszystko co najlepsze dla naszych dzieci
» Producent pościeli dla dzieci?
» Oszczędzanie przy zakupach dla dzieci
» Zabawki i akcesoria dla dzieci i rodziców
Strona 1 z 1