Biznes forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Rolnictwo chwasty

+5
jksał
anusialka
Harald6231
Igor4123
Grzesiek13
9 posters

Go down

Rolnictwo chwasty  Empty Rolnictwo chwasty

Pisanie by Grzesiek13 Pią Lis 26, 2021 1:27 pm

Zajmujecie się rolnictwem? Jakie znacie sposoby na pozbywanie się chwastów? Polecam Wam https://www.dziswlodzi.pl/artykuly/dom-i-ogrod/najpowszechniejsze-chwasty-dwuliscienne-na-polskich-polach--jak-z-nimi-walczyc , jest to strona na której znajdziecie wiele porad odnośnie usuwania chwastów. Zapoznajcie się z artykułem dostępnym na stronie.

Grzesiek13
Forum ekspert starszy
Forum ekspert starszy

Powrót do góry Go down

Rolnictwo chwasty  Empty Re: Rolnictwo chwasty

Pisanie by Igor4123 Czw Gru 09, 2021 11:35 am

Właśnie ciężko pozbyć się chwastów.

Igor4123
Młodzik
Młodzik

Powrót do góry Go down

Pisanie by Grzesiek13 Nie Sty 02, 2022 2:58 pm

Prowadzicie własne gospodarstwo rolne? Polecam Wam https://agrochest.pl/ , jest to strona na której zakupicie wszelkiego rodzaju produkty takie jak nawozy, oferta jest rozbudowana. Z pewnością znajdziecie produkty które się Wam przydadzą, ceny są atrakcyjne.

Grzesiek13
Forum ekspert starszy
Forum ekspert starszy

Powrót do góry Go down

Pisanie by Harald6231 Pon Sty 24, 2022 5:15 pm

Skoro już mowa o rolnictwie to może powiecie mi skąd można kupić kombajny zbożowe? Przejrzałem bardzo dużo ofert sklepów i nie za bardzo wiem który sprzęt będzie najlepszy. Jeśli wiecie skąd można kupić taki sprzęt to koniecznie zostawcie mi informacje.

Harald6231
Młodzik
Młodzik

Powrót do góry Go down

Pisanie by anusialka Czw Lut 17, 2022 1:15 pm

A z jakiego sprzętu korzystasz przy gospodarstwie? Firma Farmtrac oferuje kompaktowe ciągniki, które możesz dostosować w zależności od swoich potrzeb. Dla przykładu, mój mąż w zimie wykorzystuje go do odśnieżania, a w lecie do plewienia Smile świetny, wydajny sprzęt!

anusialka
Młodzik
Młodzik

Powrót do góry Go down

Pisanie by jksał Nie Lut 20, 2022 7:21 pm

Agromarket ma w swojej ofercie środki ochrony roślin , dlatego zalecałbym przyjrzeć się tej ofercie. Patent ten całkowicie sprostał moim wymaganiom , wychodzę z założenia iż o roślinność należy dbać z każdej, możliwej strony!

jksał
Czytacz biznesu
Czytacz biznesu

Powrót do góry Go down

Pisanie by Irenusz9000 Pon Lut 21, 2022 5:12 pm

Skoro mowa o rolnictwie to może powiecie mi skąd można kupić traktory rolnicze? Przejrzałem bardzo dużo sklepów z takim sprzętem ale nie za bardzo wiem który jest warty uwagi. Jeśli wiecie coś na ten temat to zostawcie informacje, bo nie kupiłem jeszcze maszyny do tej pory.

Irenusz9000
Młodzik
Młodzik

Powrót do góry Go down

Pisanie by rasen Czw Mar 31, 2022 8:06 am

Stosujemy różne środki na chwasty, herbicydy, czyli środki chwastobójcze kupujemy w firmie AGRO-NASIONA z Gorzowa Wielkopolskiego. Firmę szczerze wam polecam, oni mają szeroką ofertę nawozów organicznych, różnych środków ochrony roślin, itp. Produkty mają wysokiej jakości, doskonale nam się one sprawdzają.

rasen
Czytacz biznesu
Czytacz biznesu

Powrót do góry Go down

Pisanie by charytatywny Czw Kwi 14, 2022 7:43 pm

Zajmujemy się rolnictwem i hodowlą jednocześnie. Poza chwastami i ich pozbywaniem się, warto również zadbać o stosowną dezynfekcję. Specjalnie w tym celu zamówiliśmy najwyższej klasy środki z oferty Agro Serwis http://www.agro-serwis.com.pl/kategoria-produktu/srodki-dezynfekcyjne/ . Pozwalają one na pokonanie wspomnianego problemu w sposób, który nie jest aż tak inwazyjny.

charytatywny
Młodzik
Młodzik

Powrót do góry Go down

Pisanie by Sara212 Pon Maj 30, 2022 1:48 pm

Według mnie posiadając własne gospodarstwo warto korzystać ze sprzętu który w znacznym stopniu ułatwi pracę na roli. Polecam Wam https://stanimpex.pl/ , jest to strona na której znajdziecie rozbudowaną ofertę związaną ze spryskiwaczami. Według mnie warto zapoznać się z ich ofertą.

Sara212
Forum ekspert starszy
Forum ekspert starszy

Powrót do góry Go down

Pisanie by Sponsored content

Sponsored content

Powrót do góry Go down

Powrót do góry

- Similar topics

Pozwolenia na tym forum: