Jak sie reklamować w sieci?
+6
pomórka
wojwoj09
Teriana
osiemnasta
Niebieska
Umajona
10 posters
Strona 1 z 1
Na jakie strony wchodzic i gdzie zostawić do siebie namiar, żeby reklama była skuteczna?
Na jakie strony wchodzic i gdzie zostawić do siebie namiar, żeby reklama była skuteczna?
Umajona- Stały bywalec forum
Re: Jak sie reklamować w sieci?
na pewno tam, gdzie jest ruch - jakieś blogi, fora, może katalogi stron albo duże serwisy, tylko w dużych reklama ginie w tle innych
Niebieska- Stały bywalec forum
albo tak szybko sie wyświetla, że zjada cały budzet
osiemnasta- Młodzik
W Twoim przypadku inwestowanie w reklamę to podstawa. Co prawda formy reklamy są różne ale na Twoim miejscu inwestowała bym w przeprowadzenie kampanii Adwords , bo to moze być jedna z bardziej skutecznych form. Sa osoby które chcą to robić same ale nie bardzo ma to sens, lepiej zlecić o profesjonalnej firmie takiej jak ta Funky Media , przeprowadzą to dla Ciebie solidnie i z wiedzą. Na pewno nie biorą za to zbyt dużej prowizji, ale jak chcesz to zadzwoń +48 (42) 636 31 83 i zapytaj
Teriana- Forumowy ekspert młodszy
Popytajcie w tym temacie znajomych. To na pewno przyniesie dobre rezultaty.
wojwoj09- Młodzik
Ja jestem zadowolona bo mam super agencję marketingową która się wszystkim u nas zajmuje - https://virtualpeople.pl/ Naprawdę są świetni i znają się na rzeczy
pomórka- Forum ekspert starszy
Witam wszystkie osoby zainteresowane tematem zakupów w sklepach internetowych. Jeżeli chodzi o mnie, to regularnie nadaję dziesiątki przesyłek do moich klientów i wiem jak ważne jest odpowiednie zapakowanie przesyłki, dlatego polecam Wam https://www.rdn.pl/news/jak-zapakowac-paczke-do-wysylki-przydatne-wskazowki-i-porady .
Sara212- Forum ekspert starszy
Grupy na Facebooku i ogólnie social media, gdzie można zrobić swój profil, dodawać posty, zdjęcia, hasztagi. Można tez kanał na youtube zrobić i tam promować swój brand. Opcji jest dużo, idąc dalej pozycjonowanie i adsy.
Similar topics
» Instagram - jak się reklamować?
» Pozycjonowanie w sieci
» Reklama w sieci
» Zarabianie pieniędzy w sieci
» Zwiększona wydajność sieci dzięki UTM
» Pozycjonowanie w sieci
» Reklama w sieci
» Zarabianie pieniędzy w sieci
» Zwiększona wydajność sieci dzięki UTM
Strona 1 z 1
Pozwolenia na tym forum: