Biznes forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Jakie regały sklepowe sprawdzają się najlepiej?

+4
sharpei
Albert34
Szuszu
Niebieska
8 posters

Go down

Jakie regały sklepowe sprawdzają się najlepiej? Empty Jakie regały sklepowe sprawdzają się najlepiej?

Pisanie by Niebieska Nie Lis 22, 2015 10:09 am

Jakie regały sklepowe sprawdzają się najlepiej?
Musza miec jakies specjalne obciążenie?
Niebieska
Niebieska
Stały bywalec forum
Stały bywalec forum

Powrót do góry Go down

Jakie regały sklepowe sprawdzają się najlepiej? Empty Re: Jakie regały sklepowe sprawdzają się najlepiej?

Pisanie by Szuszu Pon Lis 23, 2015 7:42 am

Tak, każda półka na takim regale może mieć inne - najlepiej podpytaj w hurtowniach

Szuszu
Czytacz biznesu
Czytacz biznesu

Powrót do góry Go down

Jakie regały sklepowe sprawdzają się najlepiej? Empty Re: Jakie regały sklepowe sprawdzają się najlepiej?

Pisanie by Albert34 Wto Lis 24, 2015 8:13 am

Ja mam w garazy regał z obciążeniem po 70 kg na półkę, ale kupiony w markecie i niestety nie jest tak dobry jak to opis ukazywał.
Lepiej z tym iść do firm profesjonalnie zajmujących się meblami sklepowymi czy regałami jak tutaj masz: http://www.log-system.pl/85,regaly-sklepowe.html niż tak jak ja, że było mydło i powidło, skusiło się i efekt jest jaki jest.
Albert34
Albert34
Czytacz biznesu
Czytacz biznesu

Powrót do góry Go down

Pisanie by sharpei Wto Cze 12, 2018 11:08 am

Dzięki wielkie za wszystkie sprawdzone porady Smile Z całą pewnością przydadzą mi się one Smile
sharpei
sharpei
Młodzik
Młodzik

Powrót do góry Go down

Pisanie by marek45 Czw Lut 24, 2022 8:31 pm

tak jak kolega wyżej napisał najlepiej iść do profesjonalisty który Ci powie co i jak z obciążeniem regałów Zobacz tu

marek45
Młodzik
Młodzik

https://spotkaniawokolicy.pl

Powrót do góry Go down

Pisanie by małpek Pon Lut 12, 2024 6:11 pm

Regały skręcane magazynowe to doskonałe rozwiązanie dla firm poszukujących praktycznego i elastycznego sposobu przechowywania. Dzięki możliwości łatwego montażu i demontażu są idealne do magazynów, warsztatów czy biur, gdzie często zmieniają się potrzeby przechowywania. Ich konstrukcja pozwala na dopasowanie do różnych rozmiarów i rodzajów towarów, co sprawia, że są uniwersalne i funkcjonalne. Sprawdźcie więcej tutaj: https://www.lm.pl/aktualnosci/regaly-skrecane-magazynowe-dlaczego-warto-sie-na-nie-zdecydowac.

małpek
Forum ekspert starszy
Forum ekspert starszy

Powrót do góry Go down

Pisanie by andzia Pią Cze 28, 2024 1:58 pm

Styl i funkcjonalność w jednym - wlaśnie tak można określić reguły przesuwne Wychodzę z założenia, że jest to połączenie eleganckiego designu i wysokiej funkcjonalności. Idealne do nowoczesnych biur, gdzie estetyka jest równie ważna jak praktyczność. Nie wiem jak wy, ale ja osobiśćie to bardzo cenię sobie właśnie tego typu rozwiązania.

andzia
Forum ekspert
Forum ekspert

Powrót do góry Go down

Pisanie by Marta Czw Lip 25, 2024 4:39 pm

Wiecie co, z tego, co wiem, w Dabew.com.pl  znajdziecie ciekawą ofertę w zakresie produkcji regałów metalowych dla firm o wielu profilach działalności - od magazynu po sklepy czy butiki. Skontaktujcie się z nimi osobiście, jeżeli jesteście czymś takim zainteresowani.

Marta
Stały bywalec forum
Stały bywalec forum

Powrót do góry Go down

Pisanie by Sponsored content

Sponsored content

Powrót do góry Go down

Powrót do góry

- Similar topics

Pozwolenia na tym forum: