Jakie regały sklepowe sprawdzają się najlepiej?
+4
sharpei
Albert34
Szuszu
Niebieska
8 posters
Strona 1 z 1
Musza miec jakies specjalne obciążenie?
Musza miec jakies specjalne obciążenie?
Niebieska- Stały bywalec forum
Re: Jakie regały sklepowe sprawdzają się najlepiej?
Tak, każda półka na takim regale może mieć inne - najlepiej podpytaj w hurtowniach
Szuszu- Czytacz biznesu
Ja mam w garazy regał z obciążeniem po 70 kg na półkę, ale kupiony w markecie i niestety nie jest tak dobry jak to opis ukazywał.
Lepiej z tym iść do firm profesjonalnie zajmujących się meblami sklepowymi czy regałami jak tutaj masz: http://www.log-system.pl/85,regaly-sklepowe.html niż tak jak ja, że było mydło i powidło, skusiło się i efekt jest jaki jest.
Lepiej z tym iść do firm profesjonalnie zajmujących się meblami sklepowymi czy regałami jak tutaj masz: http://www.log-system.pl/85,regaly-sklepowe.html niż tak jak ja, że było mydło i powidło, skusiło się i efekt jest jaki jest.
Albert34- Czytacz biznesu
Dzięki wielkie za wszystkie sprawdzone porady Z całą pewnością przydadzą mi się one
sharpei- Młodzik
tak jak kolega wyżej napisał najlepiej iść do profesjonalisty który Ci powie co i jak z obciążeniem regałów Zobacz tu
Regały skręcane magazynowe to doskonałe rozwiązanie dla firm poszukujących praktycznego i elastycznego sposobu przechowywania. Dzięki możliwości łatwego montażu i demontażu są idealne do magazynów, warsztatów czy biur, gdzie często zmieniają się potrzeby przechowywania. Ich konstrukcja pozwala na dopasowanie do różnych rozmiarów i rodzajów towarów, co sprawia, że są uniwersalne i funkcjonalne. Sprawdźcie więcej tutaj: https://www.lm.pl/aktualnosci/regaly-skrecane-magazynowe-dlaczego-warto-sie-na-nie-zdecydowac.
małpek- Forum ekspert starszy
Styl i funkcjonalność w jednym - wlaśnie tak można określić reguły przesuwne Wychodzę z założenia, że jest to połączenie eleganckiego designu i wysokiej funkcjonalności. Idealne do nowoczesnych biur, gdzie estetyka jest równie ważna jak praktyczność. Nie wiem jak wy, ale ja osobiśćie to bardzo cenię sobie właśnie tego typu rozwiązania.
andzia- Forum ekspert
Wiecie co, z tego, co wiem, w Dabew.com.pl znajdziecie ciekawą ofertę w zakresie produkcji regałów metalowych dla firm o wielu profilach działalności - od magazynu po sklepy czy butiki. Skontaktujcie się z nimi osobiście, jeżeli jesteście czymś takim zainteresowani.
Marta- Stały bywalec forum
Strona 1 z 1
Pozwolenia na tym forum: