Monitoring
5 posters
Strona 1 z 1
Monitoring
Czy stosujecie monitoring w swojej firmie? Wewnątrz budynku również czy tyko na zewnątrz? Jeśli chodzi o moją firmę to system CCTV montowali mi specjaliści z Audioart którzy specjalizują się w tego rodzaju rozwiązaniach. Oprócz montażu panowie zajęli się też kalibracją sprzętu i zrobili szkolenie dla personelu z obsługi systemu. Profesjonalne i kompleksowe podejście.
anusialka- Młodzik
Re: Monitoring
Mamy monitoring wewnątrz i na zewnątrz budynku. To działa na wielu poziomach, oczywiście kamery zostały odpowiednio umieszczone. Ich umieszczeniem i samym monitoringiem zajmuje się u nas firma BEST SECURITY z Warszawy. Monitoring wizyjny faktycznie działa, cenowo wychodzi korzystnie. Uważam, że jest to firma godna polecenia, mają doświadczenie w branży.
kartin- Czytacz biznesu
Mamy e-ochronę, monitoring wizyjny, który sprawdza mi się doskonale. Ten rodzaj ochrony wykonuje u nas agencja ochrony GOT z Warszawy. Mamy od nich także ochronę fizyczną w naszej firmie, która też się przydaje, ich ludzie pracują rzetelnie. Ogólnie firma posiada szeroki zakres usług, atrakcyjne ceny, można im zaufać, zdecydowanie ich polecam.
umi- Stały bywalec forum
My mamy monitoring wizyjny, który doskonale nam się sprawdza, jest to bardzo dobry system, który działa prawidłowo. Firma BT technic z Piotrkowa Trybunalskiego nam to zamontowała, do tego zainstalowali u nas również system sygnalizacji pożaru i oddymianie. Te systemy dopasowali do specyfiki naszego budynku, poziomu zagrożenia oraz naszych potrzeb. Polecam.
mart- Stały bywalec forum
Z jakich systemów zabezpieczeń korzystacie w przypadku Waszych domów?
tłumaczenie poznań
tłumaczenie poznań
Sara212- Forum ekspert starszy
Similar topics
» Monitoring i systemy alarmowe
» Fraud Monitoring Systems in the Digital Age
» IVEL - systemy alarmowe oraz monitoring
» Fraud Monitoring Systems in the Digital Age
» IVEL - systemy alarmowe oraz monitoring
Strona 1 z 1
Pozwolenia na tym forum: