Usługi księgowe
+5
Szczepan56437
mart
umi
kartin
rasen
9 posters
Strona 1 z 1
Usługi księgowe
Kto u was zajmuje się księgowością? My zmieniliśmy księgową na biuro rachunkowe Profit we Wrocławiu, które mogę szczerze polecić. Ich oferta jest szeroka, bardzo dobrze wykonują swoją pracę, są rzetelni, terminowi, Warto się z nimi skontaktować i podjąć z nimi pracę. Oni profesjonalnie zajmują się naszą pełną księgowością, kadrami i płacami również.
rasen- Czytacz biznesu
Re: Usługi księgowe
Kiedyś myślałem, że korzystanie z usług biura rachunkowego jest strasznie drogie, ale jak zrobiłem research, to znalazłem firmę, która wykonuje tego typu usługi w korzystnych cenach. W naszym przypadku jest to kancelarii doradcy podatkowego M.C.N. Elżbieta Pabiś we Wrocławiu. Pani Pabiś jest kompetentna, bardzo dobrze wykonuje swoją pracę, rozlicza nas terminowo, zajmuje się naszą reprezentacją przed urzędami, polecam.
kartin- Czytacz biznesu
My korzystamy obecnie z usług księgowych Kancelarii Usług Księgowych z Katowic. Wcześniej mieliśmy księgowa, która przeszła na emeryturę i ona na tę kancelarię poleciła. Trafiliśmy w dziesiątkę, faktycznie kancelaria kompleksowo się zajmuje naszą firmą, doradzają nam w sprawach podatkowych, zwłaszcza podczas tych zmian, które nastąpiły na początku tego roku. Polecam serdecznie.
umi- Stały bywalec forum
Oczywiście, mamy sprawdzone biuro podatkowe, które od lat nas obsługuje. To biuro Kuhn w Wodzisławie Śląskim, które świadczy szeroki zakres usług od pełnej księgowości po doradztwo podatkowe, z którego chętnie korzystamy. Jest to firma z doświadczeniem, ceny mają atrakcyjne, opłaca się skorzystać z ich usług. Polecam ich serdecznie.
mart- Stały bywalec forum
Ja szczerze mówiąc na początku sam chciałem zająć się księgowością, ale szybko doszedłem do wniosku, że nie poradzę sobie z tym zadaniem. Postanowiłem wtedy skorzystać z usług biura rachunkowego https://www.atenabiuroksiegowe.pl/o-nas z Sosnowca. Wyręczają mnie we wszystkich kwestiach związanych z księgowością, dzięki czemu mogę w 100% skupić się na własnym biznesie.
HubiPL- Młodzik
To ja od siebie wam podpowiem, że solidnej jakości usługi księgowe oferuje firma Zarządzanie Biznes Finanse z warszawskiego Wawra. Kompleksowo działają, w grę u nich wchodzi księgowość i finanse, obsługa kadrowo-płacowa a także porady i usługi związane z prawem podatkowym. Zostawiam namiar https://www.zbf.com.pl/uslugi rachunkowość Będziecie z ich wyboru zadowoleni, firma działa solidnie i rzetelnie, świadczy wysoką jakość usług.
Crowley- Stały bywalec forum
Księgowość, to ważny dział w każdej firmie. Można jednak skorzystać z usług zewnętrznych, aby zminimalizować koszty. Przemyślcie wszystko bardzo dokładnie. Na tej stronie https://bdbconsulting.pl/uslugi/ksiegowosc/ znajdziecie ciekawą ofertę w tym zakresie. Uważam, że przede wszystkim ważne jest to, aby stawiać na jakość oraz praktyczne rozwiązania, które spełnia wszelkie nasze oczekiwania.
gg83- Czytacz biznesu
Strona 1 z 1
Pozwolenia na tym forum: