Ubezpieczenie
+11
dona89
barbutar33
yanka
loporstar
nomwert
Wojciech2121
ragi27
rosbeliht
chincha
wpati844
Teriana
15 posters
Strona 1 z 1
Ubezpieczenie
Wykupienie ubezpieczenia czasami nie jest takie łatwe jak może się wydawać. Sama poszukuje teraz firmy w której uda się wykupić ubezpieczenie ac w dogodnej cenie. Wpisywałam w wyszukiwarkę ac kraków , bo w tych regionach interesuje mnie wykupienie ubezpieczenia ale ilość ofert trochę mnie przytłacza. Na co najlepiej się zdecydować?
Teriana- Forumowy ekspert młodszy
Re: Ubezpieczenie
A co z ekuz? Wiecie może gdzie tę kartę można wyrobić we Wrocławiu? Co sądzicie np. o tych propozycjach www.polisaturystyczna.pl/poradniki/jak-wyrobic-karte-ekuz-wroclaw ?
wpati844- Młodzik
Moim zdaniem to jest temat dla specjalisty. Dzięki temu wiele trudności można sobie oszczędzić.
chincha- Młodzik
Mam ostatnimi czasy trudność z wyborem ubezpieczenia mieszkaniowej. Nie ukrywam, że ostatnio sprawia mi to de facto co niemiara kłopotów. Nie da się ukryć, iż w Necie jest niesłychanie szeroki wybór i trudno jest się zdecydować na coś sprawdzonego... Czy na bazie prywatnych doznań zdołacie poradzić, czy na przykład ubezpieczenia mieszkania z ubezpieczeniaonline.pl jest OK?
rosbeliht- Młodzik
co wybieracie wyjezdzajac na wakacje; polise czy kartę ekuz? Ja zazwyczaj wybieram polisę gdyz takie ubezpieczenie zapewni nam możliwość leczenia do wyznaczonej sumy gwarantowanej. A nie wszędzie znajdziemy publiczne placówki by wykorzystac kartę ekuz. Polecam http://przeglad-turystyczny.pl/warto/544-ekuz-czy-ubezpieczenie-turystyczne-co-wybrac dla bardziej dociekliwych
ragi27- Czytacz biznesu
ragi27 napisał:co wybieracie wyjezdzajac na wakacje; polise czy kartę ekuz? Ja zazwyczaj wybieram polisę gdyz takie ubezpieczenie zapewni nam możliwość leczenia do wyznaczonej sumy gwarantowanej. A nie wszędzie znajdziemy publiczne placówki by wykorzystac kartę ekuz. Polecam http://przeglad-turystyczny.pl/warto/544-ekuz-czy-ubezpieczenie-turystyczne-co-wybrac dla bardziej dociekliwych
jesli chodzi o ubezpieczenie to ofert na rynku jest mnostwo. Ja ze swojego doswiadczenia i porównywania kilkunastu ofert polecam ten portal http://swiatubezpieczen.net.pl/ Mają dobre warunki ubezpieczeniowe za przystępe ceny
Wojciech2121- Forum ekspert starszy
Właśnie zastanawiam się nad kupnem ubezpieczenia NNW. Jakie możecie mi polecić?
nomwert- Młodzik
Na pewno warto jest mieć także dobre ubezpieczenie na życie
loporstar- Młodzik
Oczywiście, ja mam takie ubezpieczenie a teraz dodatkowo wykupiłam też ubezpieczenie zdrowotne indywidualne bo mam obawy że moge ciężko zachorować a wtedy nie wystarczy na leczenie, dzięki takiej polisie nie zostanę na lodzie
yanka- Czytacz biznesu
Słuchajcie, a gdzie waszym zdaniem najlepiej jest teraz kupić ubezpieczenie?
barbutar33- Młodzik
Tak, ubezpieczenia są naprawdę potrzebne, bo zapewniają nam ochronę/pomoc w razie jakiś problemów. Jak chodzi o OC/ AC to warto tutaj https://beesafe.pl/ubezpieczenie-oc/ się rozglądnąć za korzystnym ofertami. Tam możecie nawet wyliczyć sobie wstępnie ile was wyjdzie etc.
dona89- Młodzik
Ubezpieczenia są najróżniejsze i one też dają najróżniejsze wsparcia. Często opłaca się również wziąć rożne dodatki, które sprawią że takie ubezpieczenie pomoże nam zawsze w każdej sytuacji. Tutaj https://unilink.pl/ubezpieczenia/samochod/opony dla przykładu możecie zapoznać się z ubezpieczeniem opon – z czym się wiąże.
Dżess- Forum ekspert
Najlepsze jest to, że ubezpieczenie ubezpieczeniem, ale jak dojdzie do wypadku/szkody to towarzystwa ubezpieczeniowe wycofują się rakiem. Muszę przyznać, że teraz wykupuję zawsze najtańsze ubezpieczenie. To wszystko zmieniło się w momencie, kiedy uległem wypadkowi i TU nie chciało wypłacić mi odszkodowania z OC sprawcy. Pomogła mi kancelaria odszkodowawcza, która załatwiła sprawę szybko i na moją korzyść. Ale niesmak pozostał i uważam, że zawsze warto kupować najtańsze ubezpieczenie.
maxto- Czytacz biznesu
A rozważał ktoś z Was zakup OC w życiu prywatnym? Gdzieś kiedyś czytałem, że takie ubezpieczenie przydaje się, gdy ktoś z naszego otoczenia dozna szkody spowodowanej przez nas lub naszych bliskich i że będzie to nieocenione wsparcie finansowe, jeśli koszty poniesione w związku z naprawą szkody okażą się bardzo wysokie. Zastanawiam się, czy nie warto byłoby zainwestować w taki https://mtu24.pl/ubezpieczenie-mienia/oc-w-zyciu-prywatnym/ pakiet, w razie gdyby np. nasz pies pogryzł sąsiada albo przechodnia, bo w takim wypadku ubezpieczenie powinno zrekompensować mu koszty leczenia i ewentualne odszkodowanie. Jak uważacie? Mam w domu kilka zwierzaków, więc to chyba dobry pomysł?
trevor- Czytacz biznesu
Porównywarka AC - proste i wygodne narzędzie, które pomoże Ci znaleźć ubezpieczenie autocasco dopasowane do Twoich potrzeb. Porównaj ceny i zakresy ochrony, aby wybrać najlepszą ofertę.
vladsmirnov11- Czytacz biznesu
Similar topics
» Ubezpieczenie
» Ubezpieczenie na pojazd
» ubezpieczenie na życie
» ubezpieczenie dla dziecka
» ubezpieczenie na życie
» Ubezpieczenie na pojazd
» ubezpieczenie na życie
» ubezpieczenie dla dziecka
» ubezpieczenie na życie
Strona 1 z 1