Ubezpieczenie
+5
Wojciech2121
Steven2000
ragi27
yanka
misia
9 posters
Strona 1 z 1
Ubezpieczenie
Z jakich dodatkowych polis korzystacie?
misia- Czytacz biznesu
Re: Ubezpieczenie
Myślę że ubezpieczenie dziecka jest takim dodatkowym ubezpieczeniem które zawsze się przydaje w przyszłości poza ubezpieczeniem na życie, chyba musze o tym pomyśleć dla swojego dziecka
yanka- Czytacz biznesu
Jeśli chodzi o ubezpieczenie samochodowe to ja aktualnie potrzebuję kupić jakieś korzystne ubezpieczenie oc przewoźnika. Może ktoś z forum jest w stanie doradzić mi gdzie najlepiej się wybrać po takie produkty? Będe wam bardzo wdzięczny za porady
ragi27- Czytacz biznesu
Tutaj sprawa jest taka, że jeszcze żadna, ale zastanawiam się nad polisą ubezpieczeniową na życie, bo nigdy nie wiadomo co się może kiedy stać
Steven2000- Młodzik
Ewentualnie jeszcze ubezpieczenie na dziecko, to też mi się wydaje bardzo odpowiedzialne, inwestować we własną pociechę.
Steven2000- Młodzik
Jeśli masz swoją firmę albo po prostu zajmujesz się BHP to zwróć uwagę na firmę sprzęt bhp śląskpolecam ich bo specjalizuja się oni w produkcji bardzo dobrej jakości oznaczeń. Niezależnie od tego jaką branże prowadzicie. Polecam szczególnie że możecie zamówi wszystko przez internet.
Wojciech2121- Forum ekspert starszy
Odpowiednie ubezpieczenie samochodu jest czymś bardzo istotnym. W końcu mało jest wypadków etc? Dlatego warto być ubezpieczonym na każde ewentualność, a bogatą w tym zakresie ma firma https://beesafe.pl/ubezpieczenie-ac/ , także warto się z ich ofertą zapoznać.
dona89- Młodzik
Miesiąc temu kupiłem 3-letni samochód, za prawie 60 000 zł. Polisę kupiłem na 1 miesiąc. Z Racji tego, że na zakup samochodu wzięłam kredyt na https://www.get-money.pl/oferta/kredyty/kredyty-samochodowe-auto-kredyt chciałbym kupić pełne ubezpieczenie samochodowe, czyli ze wszystkim opcjami, ale tańsze nić zaproponowało mi PZU. Czy możecie polecić jakąś firmę ubezpieczeniową?
piotrowski- Młodzik
Tutaj https://unilink.pl/placowki/lubin-sportowa możecie zgłosić się też po ubezpieczenie. U nich nie spotkacie się tylko z jedną ofertą, lecz z wieloma korzystnymi propozycjami. Jest to firma pośrednicząca, także współpracuje z najpopularniejszymi agencjami.
Dżess- Forum ekspert
Wszystkim osobom zainteresowanym tematem polecam stronę, na której znajdziecie ofertę nowoczesnej i profesjonalnej agencji ubezpieczeniowej MAGRO - ubezpieczenie firmy warszawa . Wszystkie informacje o ich ofercie oraz kontakt znajdziecie na stronie.
Sara212- Forum ekspert starszy
Similar topics
» Ubezpieczenie
» Ubezpieczenie na pojazd
» ubezpieczenie na życie
» ubezpieczenie dla dziecka
» ubezpieczenie na życie
» Ubezpieczenie na pojazd
» ubezpieczenie na życie
» ubezpieczenie dla dziecka
» ubezpieczenie na życie
Strona 1 z 1