Lekarz psycholog czy ginekolog - męskie problemy z erekcją?
+4
Wojciech2121
pnfim
Szuszu
osiemnasta
8 posters
Strona 1 z 1
Do jakiego lekarza tego rodzaju lepiej skirować meżą?
Już sama nie wiem..
Do jakiego lekarza tego rodzaju lepiej skirować meżą?
Już sama nie wiem..
osiemnasta- Młodzik
Re: Lekarz psycholog czy ginekolog - męskie problemy z erekcją?
Hm, wydaje mi się, że do seksuologa, ale pod warunkiem, że ten problem z erekcja to jest w głowie, bo jak to kwestia ciała, no to wtedy wystarczy posiłkować się różnymi choćby gadżetami, które poprawiają wzwód i sprawiają, że można dłużej...
Poczytaj sobie na onecie artykuły - dużo tego mają.
Poczytaj sobie na onecie artykuły - dużo tego mają.
Szuszu- Czytacz biznesu
Warto udać się do tego i do tego. Na pewno nie zaszkodzi.
pnfim- Młodzik
łódź rehabilitacja to polacana przeze mnie klinika rehabilitacji. Mieałem problemy z kręgosłupem, mają oni nowoczesną metodę tergumed . Czuje się dzięki nim o wiele lepiej, nie mam problemów z poruszaniem się już po kilku wizytach w tej placówce.
Wojciech2121- Forum ekspert starszy
W moim przypadku korzystałem z usług psycholog dąbrowa górnicza i jestem bardzo zadowolony ze spotkań i efektów rozmów. Jeżeli jesteście zainteresowani to wszelkie informacje znajdziecie na stronie głównej.
Grzesiek13- Forum ekspert starszy
ja tez myślę że seksuolog mógłby tutaj pomóc. Nie ma się co zastawiać i męczyć z tym problemem lepiej się od razu umówić na wizytę.
Sara212- Forum ekspert starszy
W przypadku spraw związanych ze zdrowiem warto korzystać z usług specjalistów, dlatego polecam Wam sprawdzić ofertę Poradni Psychologicznej Spokój w Głowie. Na ich stronie znajdziecie liczne artykuły o zdrowiu, w tym np. Jak schudnąć .
Adrian77- Forum ekspert starszy
Męskie problemy intymne takie jak stulejka, obrzezanie czy plastyka napletka wykonywane są w Centrum Dermatologicznym https://febumed.pl/oferta_/1154-Meska-chirurgia-intymna . Zabiegi chirurgiczne wykonywane są przez doświadczonego chirurga specjalizującego się w zabiegach urologicznych. Dla komfortu pacjenta przeprowadzane jest zawsze w znieczuleniu miejscowym przy zachowaniu zasad antyseptyki i aseptyki, aby ograniczyć ryzyko powikłań.
małpek- Forum ekspert starszy
Ja jestem bardzo zadowolony z usług urologa https://www.uclinic.pl/ , który mi pomógł rozwiązać mój problem intymny. Byłem bardzo zaniepokojony i skrępowany, ale lekarz był bardzo profesjonalny i taktowny, co pomogło mi poczuć się bardziej komfortowo i zaufać mu. Po dokładnym badaniu i konsultacji, zalecił mi odpowiednie leczenie, które okazało się skuteczne i przyniosło pozytywne rezultaty. Wszystko zostało przeprowadzone w miłej i przyjaznej atmosferze, a personel był bardzo pomocny i uprzejmy.
małpek- Forum ekspert starszy
Jeżeli szukacie sprawdzonej pomocy medycznej w Łodzi, to polecam Wam sprawdzić stronę, gdzie znajdziecie ofertę nowoczesnego centrum medycznego FMC w Łodzi - www.fmclodz.pl/rehabilitacja/ . Wszystkie informacje o ofercie oraz kontakt znajdziecie na stronie.
Sara212- Forum ekspert starszy
Similar topics
» Ginekolog dziecięcy Warszawa
» Męskie kurtki skórzane
» Psycholog dziecięcy
» problem z erekcją
» problem z erekcją
» Męskie kurtki skórzane
» Psycholog dziecięcy
» problem z erekcją
» problem z erekcją
Strona 1 z 1