Psycholog dziecięcy
5 posters
Strona 1 z 1
Psycholog dziecięcy
Witam wszystkich. Szukam namiaru na psychologa dzieciecego. Kogo polecacie ?
andzia- Forum ekspert
Re: Psycholog dziecięcy
W jakim dokładnie mieście? To akurat ma duże znaczenie. Najlepiej jakby lekarz był gdzieś blisko miejsca zamieszkania.
berka- Forum ekspert starszy
Tak, to prawda. Pominęłam tę informację, przepraszam. Chodzi mi o psychologa w Warszawie
andzia- Forum ekspert
W takim razie https://centrum-terapii.pl/ - Centrum Terapii Promitsi. W stolicy nie znajdziesz lepszego miejsca.
Bardzo dziękuję za polecenie. A wiesz może jaki jest czas oczekiwania na wizytę/
andzia- Forum ekspert
Staram się być przygotowana na wszelkie problemy zdrowotne moich dzieci, dlatego zaopatrzyłam się w produkty medyczne z oferty na stronie https://helpmedi.com.pl/produkt/nebucare-zestaw-do-nebulizacji-niemowlat-i-dzieci/ . Jeżeli jesteście zainteresowani ich ofertą, to wszelkie informacje znajdziecie na stronie.
Adrian77- Forum ekspert starszy
Niestety nie. Wydaje mi się, ze wszystko zależne jest od ilości pacjentów. Nie mniej jednak, czas oczekiwania z pewnością będzie krótszy niż na NFZ.andzia napisał:Bardzo dziękuję za polecenie. A wiesz może jaki jest czas oczekiwania na wizytę/
W sumie masz rację, nie pomyślałam o tym. Jestem bardzo zestresowana. Nigdy nie sądziłam, ze będę zmuszona iść do psychologa z dzieckiem. Oby tylko nam pomogli.
andzia- Forum ekspert
Na pewno wam pomogą, nie ma co się martwić na zapas. Im szybciej zaczniecie terapię, tym szybciej zauważycie poprawę
Uważam, że warto korzystać z usług specjalistów, aby nie marnować swojego czasu oraz pieniędzy. W moim przypadku zdecydowałem sie skorzystać z usług polecanego mi terapeuta radom i bardzo mi to pomogło.
Sara212- Forum ekspert starszy
Similar topics
» Dentysta dziecięcy
» Ginekolog dziecięcy Warszawa
» Lekarz psycholog czy ginekolog - męskie problemy z erekcją?
» Ginekolog dziecięcy Warszawa
» Lekarz psycholog czy ginekolog - męskie problemy z erekcją?
Strona 1 z 1
Pozwolenia na tym forum: