Jaki kurs prawa jazdy?
4 posters
Strona 1 z 1
Jaki kurs prawa jazdy?
Cześć! Zastanawiam się nad wyborem szkoły jazdy w Lublinie... Czy sądzicie, że np. ten kurs prawa jazdy kategoria B będzie wart rozważenia? Z góry wielkie dzięki za porady i sugestie w tym temacie. Z całą pewnością przydadzą mi się
artiq- Młodzik
Re: Jaki kurs prawa jazdy?
Wiecie, jak szukacie dobrego miejsca, gdzie możecie się nauczyć dobrze kierować autem, czy innym pojazdem to tutaj super sprawdzi się OES Edukacja. Jest to ośrodek, gdzie możliwe jest startowanie na prawo jazdy c+e kraków, czy wszelkie inne. Tam spotkacie się z najlepszymi struktorami.
Dżess- Forum ekspert
Ja robiłam już kat A w firmie https://www.oskprogress.pl/ i teraz również aby zrobić kategorię B wybieram się do nich. Mają oni bardzo dobre podejście do klienta. Ważne jest to że niczego mi nie brakowało i o wszytsko jak nie wiedziałam mogłam się zapytać. Polecam wam ponieważ warto
Agata96- Czytacz biznesu
W celu solidnego przygotowania się przed egzaminem na prawo jazdy skorzystałem z portalu, który polecił mi mój dobry znajomy - darmowa strona z testami na prawo jazdy . Na stronie znajdziecie rzetelnie przygotowane testy z najtrudniejszych pytań występujących podczas egzaminów.
Sara212- Forum ekspert starszy
Similar topics
» Kurs nauki jazdy w Niemczech
» Kurs na prawo jazdy kategorii B
» Przestrzeganie prawa w firmie
» Testy na prawo jazdy
» SUPERKIEROWCA - prawo jazdy Warszawa
» Kurs na prawo jazdy kategorii B
» Przestrzeganie prawa w firmie
» Testy na prawo jazdy
» SUPERKIEROWCA - prawo jazdy Warszawa
Strona 1 z 1