Biznes forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Wakacje - dokąd?

+24
berka
jaworwer88
Łukasz
Justyna0
wodna12
małpek
Grzesiek13
gg83
andzia
joanna
dolar
Jovita
Agata96
Zenon66301
majjax99@o2.pl
tetrus
seb70
AzzAzeL
fly_fly
mewryk22
SzajbaSnajper
Teriana
Marudara
Szuszu
28 posters

Strona 2 z 2 Previous  1, 2

Go down

Wakacje - dokąd? - Page 2 Empty Re: Wakacje - dokąd?

Pisanie by misia Sro Sie 16, 2023 2:34 pm

To jest bardzo dobry pomysł ale nie wiem jak bez samochodu miałabym tam dotrzeć dlatego czytam teraz taki wpis https://comfortcar.pl/blog/aktualnosci/fakty-i-mity-dotyczace-wynajmu-samochodow/ na blogu bo wiem że są różne fakty i mity dotyczące wynajmu samochodów ale lepiej rozwiać te wątpliwości u źródła

misia
Czytacz biznesu
Czytacz biznesu

Powrót do góry Go down

Pisanie by Marta Wto Paź 31, 2023 11:19 am

Wiecie co, jeżeli o mnie chodzi, Uwielbiam podróżować w wolnych chwilach. Teraz poszukiwałam jakichś ciekawych blogów, na których mogłabym znaleźć przydatne informacje na temat różnych kierunków zwiedzania i koleżanka wspomniała mi o planetescape.pl. Dajcie znać, czy znacie jakiś inne miejsca, które poruszają tego typu tematykę

Marta
Stały bywalec forum
Stały bywalec forum

Powrót do góry Go down

Pisanie by Kalynka Nie Mar 24, 2024 8:17 pm

Cześć wszystkim! Szukam serwisów, które oferują informacje o ciekawe miejsca w polsce, inspirujące destynacje oraz praktyczne porady związane z podróżowaniem po naszym kraju. Czy ktoś może polecić mi jakieś wartościowe strony internetowe, gdzie można znaleźć artykuły o fascynujących miejscach w Polsce, przygodach podróżniczych czy też praktyczne wskazówki dotyczące planowania wyjazdów po naszym pięknym kraju? Będę wdzięczny za każdą sugestię i chętnie poznam Wasze propozycje!
Kalynka
Kalynka
Forum ekspert
Forum ekspert

Powrót do góry Go down

Pisanie by Sara212 Czw Paź 10, 2024 9:12 am

Jakiś czas temu byłem na weekend w Poznaniu i skorzystałem z oferty polecanego mi, nowoczesnego Hotel Poznań Włoski - Żabka Poznań noclegi , który mogę Wam szczerze polecić. Moim zdaniem jest to idealny hotel, świetna lokalizacja oraz doskonałe wyposażenie.

Sara212
Forum ekspert starszy
Forum ekspert starszy

Powrót do góry Go down

Pisanie by Sponsored content

Sponsored content

Powrót do góry Go down

Strona 2 z 2 Previous  1, 2

Powrót do góry

- Similar topics

Pozwolenia na tym forum: