Skąd tak naprawdę bierze się trądzik?
+2
Niebieska
Szuszu
6 posters
Strona 1 z 1
To zalezy wyłącznie od wieku,genów, czy od czego?
To zalezy wyłącznie od wieku,genów, czy od czego?
Szuszu- Czytacz biznesu
Re: Skąd tak naprawdę bierze się trądzik?
Chyba od wszystkich tych rzeczy po trochę, słyszałam też gdzieś, że na trądzik wpływa też odpowiednia higiena twarzy lub jej brak i pielęgnacja,
ale nie wiem czy to prawda, bo miałam w ogólniaku znajomych, którzy mega o siebie dbali, a jednak trądzik ich nie ominął.
Więc to pewnie zależy od organizmu...
ale nie wiem czy to prawda, bo miałam w ogólniaku znajomych, którzy mega o siebie dbali, a jednak trądzik ich nie ominął.
Więc to pewnie zależy od organizmu...
Niebieska- Stały bywalec forum
Poszukaj na wikipedi. Znajdziesz tam na pewno co nieco na ten temat.
Kamilborne- Młodzik
Może ktoś z was korzystał z laserowego usuwania blizn po trądziku? Zapisałem się na tego typu zabieg w klinice Revital i zastanawiam się jakich efektów mogę się spodziewać.
Kamilo- Młodzik
polecam komora hiperbaryczna łódź jeśli macie problem z praca serca. Zabieg tlenoterapii świetnie wpływa na funkcjonowanie całego układu krwionośnego, moja mama od kiedy chodzi na takie sesje czuje się o niebo lepiej
ragi27- Czytacz biznesu
Ja też miałem trądzik i żadne maści czy tabletki nie zniwelowały mi go w 100%. W końcu mi ktoś doradził żeby iśc do dietetyka aby ułożył mi dietę dzięki program dla dietetyków i odkąd mam tą dietę nie mam praktycznie żadnego trądziku. Dieta jest bardzo prosta w przygotowywaniu i szybka.Polecam
Wojciech2121- Forum ekspert starszy
Strona 1 z 1
Pozwolenia na tym forum: