Pomysł na własną firmę
+11
kartin
Zazulka
mart
wizarka
Rollos
Tomicki
barbutar33
buni299
Meggi
Marudara
Teriana
15 posters
Strona 1 z 1
Pomysł na własną firmę
Jakie macie pomysły na własny biznes? Bo ja cały czas się zastanawiam. Chciałbym otworzyć coś na co jest teraz zapotrzebowanie i wiem, że się to przyda. Pomyślałem o otworzeniu takiej firmy. Chyba mało kto produkuje takie naczepy wiec zysk powinnam mieć?
Teriana- Forumowy ekspert młodszy
Re: Pomysł na własną firmę
Osobiście zastanawiam się nad otworzeniem jakiejś fabryki lub magazynem. Jeżeli wszystko dobrze pójdzie to mogę otworzyć naprawdę dochodowy interes. Dlatego też interesuje mnie działka przemysłowa na sprzedaż. Mając miejsce mogę zacząć myśleć o budowie takiej firmy.
Marudara- Czytacz biznesu
Chciałabym ruszyc ze swoim sklepem internetowym na wzór takiej drogerii online https://www.trade.gov.pl/pl/profil/39138,Horex.pl%20sp.%20z%20o.o..html tylko ze myslalam nad ograniczeniem produktów do pielegnacji i moze dodania jakis związanych z tym rytuałem rzeczy typu gąbki, szczotki, masażery itp. Zaczełabym od polskich marek i jak myślicie czy marki poszłyby mi na rękę i wysyłały towar bezposrednio od siebie, żebym na początku nie musiała się jakoś wielce zatowarowywać? Zajelabym się oprawą marketingową bo w tym czuję się najlepiej.
Meggi- Młodzik
Rób to co kochasz a przy okazji zarabiaj
domki sianożęty
domki sianożęty
buni299- Młodzik
Pomysły na prawdę ciekawe i moim zdaniem jak najbardziej warte uwagi
barbutar33- Młodzik
Jakie firmy prowadzicie? Też szukam pomysłu na biznes.
Tomicki- Stały bywalec forum
Przy zakładaniu własnego biznesu przyda wam się też namiar na firmę oferującą instalacje kontroli dostępu i systemy alarmowe. Ja od siebie mogę doradzić usługi firmy WI-KO-MA Instalacje Elektryczne z Rybnika, oferują instalacje CCTV, SSWiN, SAP i kontroli dostępu. Tu podsyłam wam ich stronę internetową: https://www.elektrykslaskie.eu/oferta/systemy-alarmowe-i-kontrola-dostepu Firma działa solidnie, rzetelnie i ma rozsądne ceny, obsługuje klientów w obrębie całego województwa śląskiego.
Rollos- Czytacz biznesu
Na pewno tez dobrze by bylo zastanowic sie nad finansowaniem, bo wiadomo, ze firma bedzie potrzebowala sie rozwijac. Dobrym pomyslem jest faktoring ktory wychodzi duzo korzystniej niz kredytowanie
wizarka- Forum ekspert starszy
My mamy własną firmę brukarską, działamy na rynku już od ponad dwóch lat, więc mamy trochę doświadczenia. Korzystamy z narzędzi i maszyn brukarskich, które pomagają w nam w sprawnej pracy. Wiele z nich kupiliśmy w sklepie Jazon, oni mają narzędzia i wózki brukarskie, które doskonale nam się sprawdzają, działają niezawodnie. Te produkty są także dostępne w atrakcyjnych cenach.
mart- Stały bywalec forum
Ja jestem w trakcie otwierania jednoosobowej firmy zajmującej się ogrodnictwem, ale więcej nie zdradzę bo to jeszcze w powijakach
Zazulka- Młodzik
My mamy własne biuro projektowe. Zleceń mamy dużo, pracujemy także blisko z wieloma podwykonawcami. Uznaliśmy, że przyda nam się telefon stacjonarny, do tego także telefon konferencyjny, faktycznie z nich korzystamy, więc to był dobry zakup. Telefony znaleźliśmy w ofercie sklepu internetowego NEOPBX - sklep24ip.pl, mają bardzo dobre ceny, no i szeroką ofertę. Warto się u nich zaopatrzyć.
kartin- Czytacz biznesu
Myślę, że najlepiej połączyć swoją pasję z prowadzeniem biznesu. Warto przecież dobrze się znać na tym co robisz zawodowo. Osobiście zdecydowałem się na budowę niewielkiego lodowiska, ponieważ brakowało tego typu miejsca w naszej okolicy. Podczas budowy i wyposażania obiektu pomogła mi firma https://www.elcat.biz/o-firmie . Dysponują wieloletnim doświadczeniem, atrakcyjnymi cenami oraz szerokim wyborem sprzętu.
HubiPL- Młodzik
Planujecie sklep ogrodniczy czy kwiaciarnię? Wtedy warto zaopatrywać się w dobrej hurtowni ogrodniczej. Fajna, nowoczesna i świetnie zaopatrzona jest hurtownia ogrodnicza Green&Joy, znajdziecie tam m.in. podłoża ogrodnicze, nawozy, produkty do zwalczania szkodników, opryskiwacze, narzędzia i akcesoria ogrodnicze a także nasiona warzyw i kwiatów, cebulki i kłącza kwiatowe, no wybór super, ceny tak samo w porządku. https://www.greenandjoy.pl/oferta Sprawdźcie ich sobie.
Rafałde- Czytacz biznesu
Jeśli potrzebujecie pracowników do pracy, to warto sobie na spokojnie zerknąć tutaj https://grupaprogres.pl/agencja-pracy-koszalin/ . Macie tam bowiem namiar na agencję pracy. Uważam, że warto korzystać z tego typu rozwiązania. Można niewątpliwie w ten sposób sporo zaoszczędzić. Przemyślcie wszystko bardzo dokładnie, aby wybrać opcję, która będzie najlepiej dopasowana do waszych potrzeb.
gg83- Czytacz biznesu
A jak poszukujecie sprawdzone artykuły łączeniowe do firmy, które bezproblemowo pomogą wam połączyć najróżniejsze materiały - to możecie zwrócić w tym kierunku uwagę na firmę Ataszek. Sama właśnie planuję u nich kupić kleje cyjanoakrylowe , które są naprawdę solidne i zapewniają dobry, trwały chwyt. Tam znajdziecie kleje o najróżniejszych parametrach.
Przy różnych pracach przemysłowych, czy warsztatowych, też mogą przydać się
Przy różnych pracach przemysłowych, czy warsztatowych, też mogą przydać się
Justyna0- Forum ekspert starszy
Similar topics
» Macie własną firmę?
» własna restauracja
» Własna stolarnia
» własna firma sprzątająca
» Tworzenie stron www - jaką firmę polecacie?
» własna restauracja
» Własna stolarnia
» własna firma sprzątająca
» Tworzenie stron www - jaką firmę polecacie?
Strona 1 z 1
Pozwolenia na tym forum: